PR CUAET
-
Ця гілка для обговорень на тему вебінару. Я вам відповіла бо взагалі не факт що адвокат добереться до вашого питання. Час обмежений і я думаю питання будуть пріоритезуватись за розповсюдженістю. Флуд зараз розводите тільки ви бо я сказала вам правду яку ви не хочете чути. Будь ласка давайте закриємо цю тему. Вам не сподобалась моя відповідь - ок, ваше право проігнорувати.
-
Так ця гілка не для того, щоб кожен відповідав, що думає. Ви ж як «модератор» маєте розуміти, що це називається флуд?
-
Якщо ви стоїте на обліку, дані підтягнуться, якщо ні, то тільки треба в ТЦК. Якщо стоїть статус в розшуку, треба в ТЦК.
-
Oct 27 - submitted to AOS Nov 11 - AOS Dec 12 - Submitted to Non EE Mar 12 - AoR Sydney Apr 03 - Bio passed Apr 26 - Background check completed Apr 29 - P1 Montreal May 21 - P2 May 23 - eCoPR Справка о несудимости с дии, полугодичной давности, думал просрочена будет - но ок. Медкомиссия старая. Дозапросов не было. Military check не запрашивали. Не звонил / не торопил. + жена & ребенок.
-
А чому можуть не видавати якщо приймають далі ? В Європі видають усім
-
Плюс закликають повторно проходити, бо багато людей купували діагнози.
-
І будуть видавати надалі? Чи видають тут тільки ті паспорти які до 23 квітня замовили?
-
Важливо які самі. Бо чимало діагнозів тепер нічого не значать.
-
На яких підставах? Бо хто був обмежено придатні, тепер вони придатні.
-
Їду робити паспорт , підкажіть що треба зробити щоб паспорт доставили по пошті ?
-
Ну все, полетіли всі разом за тим громадським щастям.
-
Як ви можете робити висновки і припущення не знаючи деталей? Мені 46 рокі, яка строчка? Відпустили, бо троє дітей. Чому мені тут взагалі треба виправдовуватися?
-
Ну так про це в мова. Їм все видадуть бо вони подавались коли ще не було обмежень. До 23 квітня. А зараз вже можна тільки податись, в забрати на території України. Якщо нічого знов не поміняли. Хто в курсі підкажіть, будь ласка.