PR CUAET
-
Мені вже два дні тому в цій групі писали щоб я не сподівалась що вийде податись чоловіку І щоб ловили новий слот Бо без якогось QR коду нічого не вийде Але як бачите Тому кожен залишається при своїх думках
-
Спасибі ! А аплікацію по гуманітарн . Програмі на бабусю можливо он лайн , я как представник , чі теж поштою обов‘язково ?
-
Кресляр без проблем. ЛМІА варто брати як тільки дають, хоча б заради 50 балів в ЕЕ. А також щоб воно не закінчувалося робити закритий ворк перміт. Тоді 50 балів діють весь час поки ВП. І при тому це не міняє дії вашого відкритого ВП. Вони діють паралельно
-
Просто продумати план Б заздалегідь, що як робити якщо (коли) не дадуть.
-
Будемо вирішувати проблеми по мірі їх поступлення
-
Спасибі !
-
Дякую ) думала що відправляють по Канаді )
-
Я то же по скидкам видела от университетов везде по Март 25 года . А если к тому времени PR получится ,то не нужно будет переводится из факультета международных студентов на domestics programme ? Только по оплате будут изменения ? Вот не разобраться с этим ... голова квадратная !
-
Без слоту ніхто не приймає нічого
-
А де отримають цєй атестаційний лист без якого не можливо отримати Study Permit ? Хто то можє підказати ?
-
Доброго дня! Довідка з України потрібна якщо я там не був 10 років (з 2014 року), і покинув Україну в 17 років?
-
Дякую Ostap за відповідь,але я очікую піар по сімейній програмі,подача 8.12.,чи теж повпливає.
-
Доброго дня! Питання: Чоловік 41 рік. NOC ironworker 72105. (Більше року працює).Жінка на даний момент maternity leave. 10 міс на посаді electronic assembler до декрету. Дитина народжена у Канаді. Проживають у GTA.Які шанси пройти по гуманітарній програмі, якщо не вийде по економічній?