PR CUAET
-
Підскажіть , це ок ?( просто пробувати пізніше?, цілий день сьогодні не можу зайти 🥲)
-
Тільки головному апліканту треба відчитуватися , чи всім, хто в заявці?
-
Так питали ж про вимоги до спонсора… їх же немає.
-
Приходить запит про фінанси, людини яка подається. Але конкретної суми немає. Просто питають вашу фінансову ситуацію
-
В українському консульстві 😔
-
по 120 000 pr в год Индии дают, а тут с 2-3 тыс украинских заявок не могут даже потихоньку двигаться
-
Yes
-
Привіт можна в приват питання?
-
Подскажите кто знает, после приезда по U4U, как быстро получается оформить разрешение на работу?
-
Там написано we can still approve your application if you or your family members would normally be inadmissible for financial reasons
-
Мені здається тільки головному апліканту. Але це треьа питати у тих в кого багато людей у заявці. Я не знаю як подавали ті у кого багато людей у заявці Чи всіх чи тільки головного апліканта
-
Вчора зробила 4ту кровоздачу в Канаді та 11ту в загалому
-
До 120 тисяч з Індії вимоги значно більші ніж по цій програмі. Для нас тут вимог фактично немає. Тож порівнювати я б не стала. По економічним програмам українці ідуть так само по хронології як і громадяни Індії.
-
Її не треба скачувати, бо її і немає. Треба їм на мейл писати та просити вислати.
-
Марія скиньте будь ласка посилання де ви дивитесь ті виборки. Дякую
-
Ні провінційних, ні федеральних не платять до 18 місяців перебування (якщо нема піару). Буває помилково нараховують, потім забирають. При чому це може трапитися майже одразу, а може через два роки, коли вони перевірять все двадцятий раз і знайдуть помилку 😵💫
-
Скажіть будь ласка, на подачу на новий закордонний паспорт треба робити копії всіх сторінок з відмітками з наявного?
-
А разве это относится к провинциальной программе?
-
Ні. Вони привʼязані до ВП. На основі якого вам видали СІН. Тут є куча людей без паспорту, але з ВП або іншим доком.
-
Месяц два, в зависимости от штата и нагружености Но можно работать и по временному разрешению( если работодатель согласится по ним взять пока не получите разрешение )
12 Jan 2024, 17:45
5 minutes ago