PR CUAET
-
Теоретично так, але не без пояснень і не без ьруднощів
-
85 не треба
-
Я )
-
Панове, хто знає, чи потрібно про невелике підвищення зарплати інформувати IRCC? Позиція не мінялася, FSW CEC (tech draw).
-
Тобто, якщо я виїхав у січні 22 роки з України для мене u4u не підходить, я не зможу по ній заїхати до США?
-
Добре, що хоч говорять . Хоча поки просто вода там . І про осінь не побачила нічого. Лише про 25-27 рік було
-
Ні, січневих не пропускають.
-
Нарешті тільки що отримали AOR, подача 23.11.2023 р Запиту на біометрію поки немає
-
А пам'ятаєте як всі з нетерпінням чекали нового консула для Едмонтона 😁
-
Дуже сподіваюся !
-
Хочу подякувати @Margo2145 за допомогу в отриманні довідки про несудимість. Вже чекаємо на довідку в Канаді. Все зробили якісно і досить швидко. Дуже рекомендуємо Марго та їх компанію 🥰
-
ну в 25-м первые WP начнут заканчиваться, я так понимаю что они думают что делать с нами дальше в 25-м году, как вписывать в планы и цели по миграции и т.д.
-
З яких чисел зараз АOR отримують? Хтось має посилання на якісь групи зі статистикою? Бо я вже в трансі від очікування))
-
Може й пустять. Як то кажуть - it depends. Так співпало що я теж виїхала 22 січня. Але важливо не коли а навіщо. Якщо ви виїхали кудись на пмж то це одна ситуація. Коли по турвізі або навіть по тимчасовій робочій - інша. Офіцери в США адекватні люди, і якщо ви поясните причину виїзду то скоріш за все пропустять.
-
логичным решением на мой непрофессиональный вгляд было бы продлить WP не вводя при этом каких-то специальных миграционных программ. Просто если сразу выдашь PR всем украинцам кто приехал - это 300к человек, при норме 500к в год вообще на все пути миграции (гуманитарка, family sponsorship, EE, PNP и т.д.). Это дикий перекос будет, им не нужны дополнительные проблемы когда на носу выборы. А так выдать всем ещё +3 года, а там люди сами уже как-то по мере возможности существующими путями мигрируют. Ну это мне так кажется
-
Це тільки початок :)) 🙏 Але я 3 місяці чекав ;)
-
Ну у нас те саме з 18.04. І в той самий день на перевірку.
-
Аор почали приходити за чергою😁
-
У мене більше 3 місяців вже. Чекаю... Коли Ви подалися?
-
Тільки не розумію чому запиту на біометрію немає, оплатили все відразу
12 Jan 2024, 17:45
172698/428780
less than a minute ago