PR CUAET
-
www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/news/2024/05/federal-provincial-territorial-immigration-ministers-commit-to-ongoing-collaboration-to-strengthen-the-immigration-system.html Все читали заседание?
-
Всі, кого знаю, не збираються на даний момент. Причому не тільки ті, хто в Канаді. А й ті, що в Україні чи в окупації.
-
Потрібно подаватися на новий
-
Канада надала власникам CUAET саме тимчасові відкриті перміти, а не статуси біженців. Якщо є таке бажання - ніхто Вас не зупиняє, змінюйте свій статус офіційно відповідно до процедур прописаних імміграційною владою.
-
Доброго вечора. Є питання до модераторів, як я можу зв'язатися? Дякую
-
Мне вот эта часть понравилась))
-
Це субєктивно. Мої знаїомі будуть використувати саме резерв+. Можливо опрос з'явиться на цю тему у топіку
-
Сюди: t.me/prcuaet/9273
-
Але тема табу. Тут не можна писати
-
Пишіть питання тут безпосередньо, хтось тай відповідь надасть.
-
Дякую. Знайшли
-
Звичайно що суб'єктивно, колумбе. Будь-чия відповідь буде суб'єктивною, в тому числі ваша. Людина просто збирає статистику, то я допомагаю, кажу за себе і за знайомих, яких в мене дуже багато 😊.
-
Там є посилання з детальною інформацією куди і навіть який конверт потрібно відправити. Подивіться уважно
-
Підкажіть, будь ласка, чи можна податися на виготовлення нового паспорту, якщо старий виходить із дії в квітні 2025? Скільки часу займає цей процес? Відправляють новий поштою чи треба їхати в Торонто чи Отаву? Дуже дякую за відповідь!
-
Щодо відправки паспорта поштою вже з консульства вам додому - не впевнена, що ця послуга ще доступна, але ви можете уточнити безпосередньо в Консульстві.
-
А якщо немає військового квитка а тільки є приписне, то його теж треба підкріплять чи воно не обовʼязкове
-
Так, звісно можете. Ви маєте право на 2 діючих паспорта одночасно. Процес займає кілька місяців. Загалом від 3 до 6 місяців (із замовлення до отримання)
-
Ні,у мене ще не було. Запитую на майбутнє
-
всім привіт ! підкажіть , будь ласка , коли заповнюєш свою діяльність та адреси проживання , з якої дати ( from) до якої дати ( to) , якщо ти в даний момент живеш за цією адресою / працюєш , що писати у графі до якої ( to) ? залишати перепустку ? Дякую
-
Дуже дякую за відповіть😊
12 Jan 2024, 17:45
172911/446439
5 minutes ago