PR CUAET
-
Кто-то знає якщо податися на Study Permit, вони напишуть на ньому CUAET?
-
Я тільки що успішно прилінкував свій кейс до IRCC Secure account і в мене показує здану біометрію яка була ще зроблена для КУАЕТ. Ті, хто на цьому етапі: у вас теж було так? І все рівно приходив запрос на біометрію?
-
Підкажіть будь ласка, Many order на 40 CAD ви оплачувати на пошті?
-
Всім доброго вечора, не можу зловити слот на паспорт дитині 17 років, вже 2 місяці намагаюся, може хтось підкаже чи допоможе, можливо хтось має вільний слот на червень, готова купити🙏🙏🙏. Якщо є якась інформація, напишіть в лічку.
-
Вітаю. Підскажіть будь ласка. Якщо мої документи на розгляді чи можу я з дітьми з'їздити в Україну на літо? Відправляла запит, конкретної відповіді не надали.
-
Партнер по бизнесу что-ли? Визу Cuaet уже не делают.
-
Я вчера отправляла свои документы. Вытянула полный витяг, заполнила анкету, копию первой страницы заграна и money-order на 40 CAD. Вложила все в один конверт большой с трекером и ещё положила внутрь меньше размером конверт, тоже с трекером, для отправки готовой справки мне. На обоих конвертах сразу написала адреса. Оплатить онлайн за услуги у вас не выйдет. Посмотрите требования на их сайте
-
Я же правильно Вас поняла, что Вам нужна справка из консульства Украины, которое находится в Эдмонтоне? Да, платила на почте. Всё заняло 5 минут. Им для этого нужно ваше имя и фамилия, и название консультва. Проверяйте написание названия и свое имя, чтобы правильно было указано.
-
І я з вами разом, теж одного року
-
Мюнхен окремо вказувати не потрібно
-
Підкажіть ще будь ласка ви відправляли на лист на адресу № 111, 9833 109 Street Edmonton, Alberta T5K 2E8.?
-
Так, ви все вірно, мені потрібно зробити апостиль на довідку про не судимість.
-
Дякую.
-
Так) трішки вище вже було)
-
Получил письмо в конверте об эвалюации диплома от WES.
-
Я не бачу себе в Tracer. Підскажіть як можна відстежувати свою аплікацію.
-
Сколько времени шло?
-
Как то так,на конверте указано что с Торонто отправка была🤷♂️
-
Ого две недели
-
С 10 мая .сегодня пришло
12 Jan 2024, 17:45
172934/430124
3 minutes ago