PR CUAET
-
Партнер по бизнесу что-ли? Визу Cuaet уже не делают.
-
Я вчера отправляла свои документы. Вытянула полный витяг, заполнила анкету, копию первой страницы заграна и money-order на 40 CAD. Вложила все в один конверт большой с трекером и ещё положила внутрь меньше размером конверт, тоже с трекером, для отправки готовой справки мне. На обоих конвертах сразу написала адреса. Оплатить онлайн за услуги у вас не выйдет. Посмотрите требования на их сайте
-
Я же правильно Вас поняла, что Вам нужна справка из консульства Украины, которое находится в Эдмонтоне? Да, платила на почте. Всё заняло 5 минут. Им для этого нужно ваше имя и фамилия, и название консультва. Проверяйте написание названия и свое имя, чтобы правильно было указано.
-
І я з вами разом, теж одного року
-
Мюнхен окремо вказувати не потрібно
-
Підкажіть ще будь ласка ви відправляли на лист на адресу № 111, 9833 109 Street Edmonton, Alberta T5K 2E8.?
-
Так, ви все вірно, мені потрібно зробити апостиль на довідку про не судимість.
-
Дякую.
-
Так) трішки вище вже було)
-
Получил письмо в конверте об эвалюации диплома от WES.
-
Я не бачу себе в Tracer. Підскажіть як можна відстежувати свою аплікацію.
-
Сколько времени шло?
-
Как то так,на конверте указано что с Торонто отправка была🤷♂️
-
Ого две недели
-
С 10 мая .сегодня пришло
-
Нет
-
Я 17 травня отримала повідомлення, що евалюацію завершено, також електронну версію евалюації. Оригінал ще, мабуть, не відправляли (в додатку Канада Пост досі нема інформації про лист від них)
-
Дитина 16 років не може отримати SIN номер в податковій бо в study permit не вказано , що она eligible to work in Canada. Хтось стикався з такою ситуацію?
-
Користувача @asithka забанено за нелегальну пропозицію
-
Another one bites the dust...! Banned Asja.
12 Jan 2024, 17:45
172939/407948
2 minutes ago