PR CUAET
-
Я не бачу себе в Tracer. Підскажіть як можна відстежувати свою аплікацію.
-
Сколько времени шло?
-
Как то так,на конверте указано что с Торонто отправка была🤷♂️
-
Ого две недели
-
С 10 мая .сегодня пришло
-
Нет
-
Я 17 травня отримала повідомлення, що евалюацію завершено, також електронну версію евалюації. Оригінал ще, мабуть, не відправляли (в додатку Канада Пост досі нема інформації про лист від них)
-
Дитина 16 років не може отримати SIN номер в податковій бо в study permit не вказано , що она eligible to work in Canada. Хтось стикався з такою ситуацію?
-
Користувача @asithka забанено за нелегальну пропозицію
-
Another one bites the dust...! Banned Asja.
-
/ban
-
Дякую
-
На сайті IRCC
-
А что в Ванкувере нет😳
-
И в Торонто нет
-
Вітаю всіх. Підкажіть будь-ласка чи варто вже хвилюватися якщо подались на цю програму 12 січня і ще досі тиша. Взагалі жодного імейла/повідомлення чи ще чогось.
-
Я думал, что это только у меня проблема...интересно то что все остальное на ихнем сайте работает. Хотя сам сайт такое ощущение, что писали дети лет 12ти...
-
Якщо вам нічого взагалі не прийшло і навіть лист підтвердження, що ви подали заявку, то варто їм подзвонити, щоб впевнитися, що вони її бачать. На даний момент рухаються заявки від кінця листопада..так що до АОР і запиту на біо вам ще далеко
-
У меня тоже 17 мая эволюция завершена. А как там отследить? Написано, что отправлено standard delivery и нет никакого номера
-
И не будет .отслеживать можно если есть номер.просто ждите на тот адрес который указали в WES.тут ещё от расстояния зависит в какую провинцию доставка будет. 2 недели прибавьте от даты еволюции
12 Jan 2024, 17:45
172949/445797
about a minute ago