PR CUAET
-
До речі свінособаки без всякого реєстру знають що усі чоловіки з 18 до 60 років є військозобовязані. Цей реєстр ніякого відкриття не робить для них
-
Я не про це. Просто не зважайте. Думаю, Остап зрозуміє, в чому питання.
-
Там вже було повідомленея що військові не сотять на обліку бо вони служать. Їм ця програма не потрібна . Але як еа мене головне що для того щоб люди повірили у цей фейк то воно повинно виглядати відповідно. А так це реєстр військових на скріншоті і вкрасти його могли з серверу.
-
Здається тематика релігії ніде в аплікаціях не значиться
-
Якби ж воно так і на ділі було як вони кажуть.
-
Через місяць після подання, в одному листі з запрошенням на біометрію 9 квітня
-
Так, знайомі війьскові там нереєструються зовсім. Цей скріншот все ж фейк, хоча звісно leaks були та будуть різноманітні.
-
Пока не включена, но может к концу 2024 включат, кто же знает то?
-
Дякую за чіткий покроковий план, але у нас якось все по іншому. Ми перевипустили сін номер,поновили в банковій установі інформацію, у роботодавця також. А от апдейт по хелс карткам та драйвер сказали нічого не потрібно. Прийдете потім коли будете перевипускати. 🤷♂ Спробую ще на днях заскочити до іншого консультанта в реджістрі. Провінція Альберта.
-
вам уже прийшов NOA? повіломлення про прийняття такс? якщо ні, то ви не зможете реєструватись в кабінеті
-
Ясно, дякую
-
Добрый день! Подскажите пожалуйста кто росписывался в Торонто, сколько времени вы ждали marriage certificate если без гарантии заказывали его ?Заранее спасибо!
-
Такого балу немає. Потрібно відповідати умовам FSW, or CEC, or FST
-
Можливо хтось підкаже, цього місяця 18 міс як ми вже тут, можна зараз подаватися на дитячі, чи краще з червня?
-
Так, теж саме було. Але все-одно приходив ще один запит на біометрію. І коли ми зробили нову, то тоді вже вона (нова) підтягнулася
-
Добрый день! Подскажите пожалуйста кто росписывался в Торонто, сколько времени вы ждали marriage certificate если без гарантии заказывали его ?Заранее спасибо!
-
Так, цілком можливо. Квоти на рік відомі. Квоти по кожній категорії відомі. Можна досить добре калькулювати скільки ще буде людей вибрано, і навіть частково прогнозувати бали
-
Наскільки я читала - наступного дня після рівно 18 місяців. Інакше справа може "зависнути"
-
Це в тому числі поставить хрест на подорожах за межі Канади на років 3-5. Це не для всіх Українців потрібно/вигідно
-
Ви тут робите ? ais.usvisa-info.com/ - запис на співбесіду
12 Jan 2024, 17:45
173066/445995
8 minutes ago