PR CUAET
-
Ну якшо все оплатили на всіх то вишліть старі чеки так як вони просять через екаунт дай все 👍🏻
-
Так, та всім мілліонам виїхавших за останні десятиріччя що проігнорять всі ці фокуси кримінал за ухилянство не приш'ють.
-
Коли ви подавались?
-
Не обновлял, не обновляю и не буду обновлять. Следующий президент сделает амнистию , если не Зе конечно будет.
-
так . потрібна нова реєстрація на сайті оплати. електронну пошту можете використати ту саму
-
Не побачили може. Ви через кейс спеціфік форму надсилали? Вам прийшло що вони прийняли? Також заджвоніть їм
-
Виходити з громадянства неможливо, так, така сильна любов...
-
Квебек это наша сила 💪 и радость. Квебекуа они все делают что бы все было через жопу
-
Більше 3 місяців background check. Чесно кажучи мені здається рух почався після замовлення ноутс, а може так співпало
-
Доброго дня. Підкажіть будласка, як дозвонитись до консульства України у Торонто? Вже 3й день дзвоню на +1-416-763-3115, +1-416-763-3115, +1-416-763-2051 та ніхто не бере слухавку. Писав також на пошту gc_cat@mfa.gov.ua - більше ніж 2 тижні немає відповіді.
-
Але це лише якщо прийшов лист відмови. Якщо заявка ще в процесі, вона може там просто висіті
-
Чи потрібно включити його деталі у відповідь на портал разом з нашими ?
-
Вже давно втратили.
-
Монреаль
-
Живих.
-
Це не є помилкою, на сайті написано: "Your hair can be down"
-
Ну їм також не вигідно втрачати мільйони громадян.
-
26 жовтня AOR прийшов 31 січня
-
Як ви робили ці ноутси ? Мені завжди викидає шо неможе знайти мою аплікацію ? 🙏
-
You need to be an admin to do this.
12 Jan 2024, 17:45
173161/430115
4 minutes ago