PR CUAET
-
Як ви робили ці ноутси ? Мені завжди викидає шо неможе знайти мою аплікацію ? 🙏
-
You need to be an admin to do this.
-
Можливо дійсно співпало, я замовила ноутси місяць тому і ще не отримала
-
Добрий день. А якщо бачимо слоти, вибираємо дату,вибираємо годину і ....ніяк і так 2 місяці. Що робити і як зловити цей слот?
-
Здається так. І підтвердження було що прийняли.
-
Вже оплатила знову на всяк випадок :)
-
Я ставила це питання бухгалтеру, коли подавали податки. Він сказав, що буде нараховуватися автоматично, мовляв, не треба наново подаватися. Подивимося.
-
Ви за цим посиланням заповнювали? atip-aiprp.apps.gc.ca/atip/requesterInformation
-
Доброго дня для статистики. Подавався 17.01 Взяли на розгляд 06.05 Дозапитит пейстабів з двох робіт 24.05 номінація AOS
-
Скажіть будь ласка. Хто подавав на воз'єднання сім'ї документи на піар через міграційного консультанта? Скільки часу то зайняло? Бо ми підписали умову 22.03. а зараз 24.05. Та ще ні подали документи. Дякую за відповідь
-
Хочу залишити відгук по факту надання послуг з нотаріального перекладу документів @Margo2145 Незважаючі на невеличкий казус з перекладом свідоцтва про народження дружини, душе швидко розібралися в ситуації, і в короткий термін зробили все бездогано. Раджу звертатися, як потреба стане щось офіційно перекласти. Люди чесні, оперативні, та адекватні. 100% не шахраї.
-
Якщо бачите флуд/образи тощо функція /report будь ласка, щоб сповістити Адміністратора
-
Нужно действовать очень быстро, не выбирая конкретную дату и время.
-
@invisible_Ol перенесла ваше питання у цю гілку
-
Скажіть будь ласка. Хто подавав на воз'єднання сім'ї документи на піар через міграційного консультанта? Скільки часу то зайняло? Бо ми підписали умову 22.03. а зараз 24.05. Та ще ні подали документи. Дякую за відповідь
-
Дякую за відповідь
-
Підкажіть ,будь-ласка ,через який час можна почати відстежувати пр карту?Бо вже тиждень не можу ?
-
А можете спрогнозувати бал по health care , бо я тут все життя перебудовую, щоб отримати ті 6 місяців досвіду і потрапити в цю вибірку. Мій бал 482 тому дженерал не світить мені
-
Спасибо!!
-
Ніби раз 3-4 місяця по історііі
12 Jan 2024, 17:45
173179/429668
about a minute ago