PR CUAET
-
Дякую за відповідь
-
Підкажіть ,будь-ласка ,через який час можна почати відстежувати пр карту?Бо вже тиждень не можу ?
-
А можете спрогнозувати бал по health care , бо я тут все життя перебудовую, щоб отримати ті 6 місяців досвіду і потрапити в цю вибірку. Мій бал 482 тому дженерал не світить мені
-
Спасибо!!
-
Ніби раз 3-4 місяця по історііі
-
16650 людей в рік, приблизно. Вибірки десь раз на 3-5 місяців. Цього року була тільки одна на 3500 людей з прохідним 422. Якщо десь така сама тенденція буде, то бали мали б бути близько до того: 410-440
-
Мене єдине лякає, що вони дуже нечасті 🫠
-
🙈 працювали бідачки
-
Вибірки хелскеар історичні: 2023: 476 463 431 2024: 422 Ніби йде на пониження, тому 482 точно має бути достатньо Імхо
-
Ні ) друге було , на що там тре звернути увагу в процесі , якщо можете трохи лайфхаків , дякую велике 🙏
-
Ні, нажаль не знаю ні його, ні деталей. Але десь рік тому бачила подібну інфу в Інтернетах
-
Ага, учитывая, что за весь тот день приняли аж 4-х человек🤨
-
В ідеалі через пару днів після отримання eCoPR. Перевірте чи правильно ви інформацію вносите для підʼєднання кейсу отримання ПР карти в акаунті gckey, спробуйте декілька варіантів.
-
Дякую всім 🥰
-
Мені ось це відео трохи допомогло - youtu.be/ZfYV9lEihYQ?si=kTJn2ysE_MqZlszv Переходьте за посиланням вище і користуйтеся відео)
-
Не нараховується автоматично. Нам 18 було у квітні. Зараз подали заявку ще раз. Якщо зараз підтвердять, то кожного наступного року вже буде автоматично (якщо дохід дозволятиме).
-
Завантажила документи тут
-
Зрозуміло, дякую вам, успішного рішення по вашій заявці
-
робота в провінції SK
-
Подавала спочатку паперові, їх згубили, тому подалася онлайн
12 Jan 2024, 17:45
173194/474652
7 days ago