PR CUAET
-
И что по итогу сказали парню - у которого паспорт через 3 дня заканчивается ? Какая процедура его ждет
-
Ви всі в одному місці здаєте біометрію?
-
Скажіть якщо не секрет, до отримання порталу1, що ви пройшли і за який період з дня подачі кейсу, дякую!
-
Це не бажання порішати, це відчай. А в Канаду поїхали бо в Україні війна, і Канада запропонувала одну з найкращих програм для українців, (хоча всяким ліванцям та сирійцям в аеропортах давали ПР а нам тільки ВП) А те що ви ляпнули про проблему українського суспільства та про Канаду і країни третього світу - скажу так, якщо порівнювати Україну до повномаштабної війни та Канаду - Канада програє в багато чому) А ну і корупція та "рішання" тут теж є, просто її тут не так сильно видно, але вистачає)
-
можливо...у нас 18 місяців у травні, але бухгалтер сказав, що треба почекати і у липні почне нараховуватися. Тож подивлюся, бо у мене навіть і кнопка не активна на нову подачу.
-
Це означає "волосы могут быть распущены", но как именно... распущены и за ушами или перед ушами)))
-
Доброго дня. Підкажіть будь ласка, якщо при перевірці паспорту, пише, що прибув до дипломатичної установи, то це мається на увазі, що паспорт в Оттаві і можна забирати? Чи треба брати запис, щоб забрати паспорт? Чи можна в будь який день поїхати?
-
Тут много кто пробовал, в итоге он кричал что все должны быть в Украине в течении 3 дня если вызовут и паспорта никому не выдаст. Сказал может с понедельник изменится и можно будет со скриншотом получить но пока нельзя
-
Так на сайте Консульства этого, последняя новость где объясняют новый порядок получения услуг
-
Ні, ми в Калгарі, чоловік в Німеччині
-
Где эта информация ?
-
Чесно кажучи, теж думаю, що продовження ворк пермітів це скоріш за все, на очевидніший варіант. Але мені здаєтьсч вирішувати це будуть десь вже після вирішення, що вони там хочуть робити у вересні, щодо зниження кількості тимчасових іммігрантів🤔. Хоча, знову ж таки погоджуюся, всё може бути
-
Инструкция для всех одна, поэтому Онтарио выдает. Пусть кричат, но нужно при них открыть их же сайт походу раз они не в курсе своих же новостей. Печально конечно, 2 года назад при старом консуле и команде в Эдмонде была такая благодать
-
Можно без запису. З 11:30 до 15:00. Але сьогодні в 12 дня перестали вже видавати навіть жінкам. Тому краще на 11 приїздити
-
Мені сьогодні прийшов дозапит доків котрі у hr потрібно обновити, з датою до 26.05😡 це як в загалі? Та employment history за три роки.
-
Підкажіть, хто знає. Якщо отримала джоб офер на 6 місяців, відпрацювала, та зараз продлили мене на посаді ще на 6 місяців. Чи можна подаватися на SINP? Півроку відпрацьвано та працюватиму і надалі...
-
Дякую
-
Дитини паспорт я забрав (до 12 років можно щоб хтось з батьків забрав) а чоловічий не зможете поки ніяк забрати
-
Дякую! Це паспорт чоловіка. Чи видають зараз чоловікам? І якщо замовляв чоловік собі паспорт, а також на 2 дітей , то дітям не треба їхати? Тільки чоловік може сам поїхати? Дякую
-
Кароче, только что в соседнем чате скинули фото с Эдмонтона, у них на стене весят все эти распечатки инструкций
12 Jan 2024, 17:45
173297/425931
less than a minute ago