PR CUAET
-
Вітаємо Проте Canadian ви станете після отримання громадянства 😉
-
Я нарешті отримала запрошення на біометрію сьогодні, подалася 23 листопада, дзвонила тиждень тому отримала тимчасовий номер та знайшли мою оплату ( не бачили коли запитала)
-
Так
-
зараз паблік полісі про зарахування старої біометрії не діє, лише з медициною зараз так
-
Скажіть а де ви всі бачите вересень ? Вже не вперше читаю, що якісь новини в вересні
-
Так
-
Це десь в березні такі нововведення ввели для всіх AAIP програм, якщо не помиляюсь
-
Я отримав номінацію буквально на днях, але у мене такого в ній немає. Ви по opportunity stream подавалися?
-
Всього 2 роки залишилось почекати 😅
-
www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/immigration-citizenship-representative/choose/authorized.html#law-societies
-
У новинах казали, що в вересні вони повинні вирішити вже точно, про зниження кількості тимчасових резидентів з 2.5 відсотків, до 2 відсотків максимум, якщо я непомиляюся
-
10 місяців федеральний етап
-
Подскажите на каком сайте можно проверить лицензию имиграционного адвоката на подлинность? Старый сайт не рабочий
-
Так. Як було в інструкції- за сімʼю попросили…ну тоді зрозуміло
-
Довгий шлях у вас. Моя подруга весь процесс до отримання карточки 8 міс.
-
А заплатили ви як за сім'ю? Якшо так, то неправильно. Бо за сім'ю можна було лише, якшо в одному місці.
-
Я думала, вони то будуть робити за рахунок потенційних новоприбулих
-
22 травня сайт оновлювали
-
www.alberta.ca/aaip-processing-times-and-inventory
-
Офіційно по моєму кількість квот вже є: AAIP's 2024 allocation is 9,750 nominations. The notional allocation split between Express Entry and non-Express Entry pathways for 2024 will be provided when available.
12 Jan 2024, 17:45
173351/430366
less than a minute ago