PR CUAET
-
Я думала, вони то будуть робити за рахунок потенційних новоприбулих
-
22 травня сайт оновлювали
-
www.alberta.ca/aaip-processing-times-and-inventory
-
Офіційно по моєму кількість квот вже є: AAIP's 2024 allocation is 9,750 nominations. The notional allocation split between Express Entry and non-Express Entry pathways for 2024 will be provided when available.
-
І в мене з 20 квітня статус стоїть на перевірці… Що там перевіряти стільки днів?
-
ну это должно работать в две стороны: и давать ПР тем, кто уже в Канаде, и прекратить зазывать орды людей со всего мира. иначе, какой смысл в "упрощенной-ускоренной" раздаче ПР, если они миллионами в год призывают людей сюда?
-
Скоріше за все, вони зроблять акцент на тих, кто вже саме в країні, а не на новоприбулих, бо знизити кількість тимчасових резидентів в країні можна тільки їх переходом на постійне резидентсво
-
Пошли аорчики выдавать ))))
-
Схоже, що скоро буде ймовірний другий раунд аплікацій по Tourism and Hospitality Stream, так як в них всього 6 аплікацій в беклозі залишилось. www.alberta.ca/aaip-processing-times-and-inventory
-
Привіт зайшла почитати щоб знайти відповідь на одне питання а тепер маю тих питань купу. iD треба мати усім при подачі на новий загран? І жінкам і дітям від 16 років?
-
І в чоловіка немає зрушень з 10 квітня. Мій вже зробили, хоча подавали разом в один день 🤷🏻♀️
-
Там була примітка маленькими буквами)))
-
Тобто я не можу отримати субсидію ще 13 місяців?
-
Доброго дня, допоможіть розібратись, ми 3 місяці в Канаді, подалась на child care fee subside, але потрібно копія NOA
-
Я так розумію OAR отримали ті хто подався 22.11.2023?? То вже почали трохи рухатись?
-
Добрий день. Може хтось робив довідку з Німеччини. Не можу зрозуміти алгоритм дій. Заяву треба завіряти в консульстві чи можна у нотаріуса?
-
Дякую всім, за роз'яснення вчора🤩
-
Я також одна з тих, хто не отримав листа. Сьогодні також додзвонилась до них - заявку бачать і дали тимчасовий номер🫡
-
Місто Торонто
-
Ні, це для Tech Pathway
12 Jan 2024, 17:45
173367/429914
4 minutes ago