PR CUAET
-
Добрий день. Чи можна поїхати в консульство в Торонто і там без попереднього запису здати документи на отримання довідки про несудимість?
-
Так.
-
Я восени буду вирішувати це питання. Але якщо моїй доньці 16, і в неї ніколи не було ІД, то вони не мають права відмовити їй у видачі закордонного паспорта без ІД. Але якщо ІД була колись видана, але зараз її немає, то тут логічно, що можуть вимагати пояснення чи додаткові документи. А далі вже згідно з конкретною ситуацією.
-
Я вже думаю може плюнути на все та жити з простроченим паспортом )) до
-
Доброго дня, скажіть будь ласка, чи можу я змінити місце роботи і сферу після того, як подала заяву в IRCC? Чи вплине це на розглядання мого кейсу або можлива відмова у розгляді?
-
Скажіть будь- ласка, можливо хтось недавно подавав документи на новий паспорт, там теж є обмеження хто тільки може подаватися ? Чи це тільки обмеження для виїзного консула, той що буде в Вінніпезі?
-
Сказав 2,5 млн
-
Остап писав про те, що на конференції обговорювали людей, які вже в Канаді давно, але досі незмогли змінити свій статус на постійного резидента, скільки саме це людей, невідомо
-
Підкажіть будь ласка,а який рівень англійської мусить бути щоб подаватись по гуманітарній програмі?
-
Чи є сенс вислати їм вже через web form paystubs and financial information , чи краще зачекати коли прийде лист де весь перелік документів буде?
-
Якщо закордонний ще діючий, то вони приймають. Принаймні так дівчині сказали
-
У меня не получается прилинковать аппликацию к этому аккаунту. Какую категорию и субкатегорию вы выбирали там? Family Reunion там нет.
-
Нема в мене нічого
-
Вони пояснили що за наявності мається на увазі або книжка або ід картка
-
Після PR можете змінювати роботу на яку хочете вже
-
Вітаю, можливо хтось змінював роботу після отримання PR, цікавить чи це повинна бути та сама професія?
-
Нет требований к языку
-
Доброго дня! Підкажіть будь ласка де саме дивитися у фейсбуці. Дякую
-
Закордонний ще 2 місяці діючий але слоти не ловляться :/
-
Tr to pr
12 Jan 2024, 17:45
173412/468376
7 minutes ago