PR CUAET
-
Остап писав про те, що на конференції обговорювали людей, які вже в Канаді давно, але досі незмогли змінити свій статус на постійного резидента, скільки саме це людей, невідомо
-
Підкажіть будь ласка,а який рівень англійської мусить бути щоб подаватись по гуманітарній програмі?
-
Чи є сенс вислати їм вже через web form paystubs and financial information , чи краще зачекати коли прийде лист де весь перелік документів буде?
-
Якщо закордонний ще діючий, то вони приймають. Принаймні так дівчині сказали
-
У меня не получается прилинковать аппликацию к этому аккаунту. Какую категорию и субкатегорию вы выбирали там? Family Reunion там нет.
-
Нема в мене нічого
-
Вони пояснили що за наявності мається на увазі або книжка або ід картка
-
Після PR можете змінювати роботу на яку хочете вже
-
Вітаю, можливо хтось змінював роботу після отримання PR, цікавить чи це повинна бути та сама професія?
-
Нет требований к языку
-
Доброго дня! Підкажіть будь ласка де саме дивитися у фейсбуці. Дякую
-
Закордонний ще 2 місяці діючий але слоти не ловляться :/
-
Tr to pr
-
2.5 мільйони людей сидять на ЛМІА по 5-10 років? Мені здаєтьсч ми трошки заплуталися з Вами
-
Після eCoPR
-
Тут уже давали много раз ссылки, поищите пожалуйста. можно просто написать в поиске фейсбука консульство/ посольство Украины и вам выдаст все, а вы выберете нужный вам.
-
А це після отримання eCoPR, чи вже після отримання вже карток?
-
Ну блін чому невідома? Це ж сьогодні було
-
Моїм дітям продовжили на 4 роки. Дорослим десь у групі писали, можуть на 5. Якщо не буде слотів, продовжуйте - це законно і це краще, ніж бути без дійсного паспорта. А тоді у Вас ще буде час, щоб спіймати слоти 😊
-
Ну так, а я що написав? Ви написали , що більшість з них це люди які сидять на лміа по 5-10 років. Я написав, зо кількість людей, які сидять за лміа по 5-10 років, невідома
12 Jan 2024, 17:45
173419/467002
3 minutes ago