PR CUAET
-
До двох тижнів, повністю онлайн всі документи, все через нову пошту.
-
Здравствуйте а у кого нибудь был запрос на военный билет? Как его переводили? Дополнения перевода статьи почему не служил нужно или просто перевести военный билет не могу разобраться подскажите
-
Мені давали щось типу такого листа. З якої дати працюю, посаду, оклад. На фірмовому бланку. Підпис начальника. Довільного формату. Ще я надавала 3 останніх Paystub та форму T4. Але що саме юрист прикладав до справи, я не знаю. Після листа approved in principle я просила наново той лист і нові paystub для надання юристу.
-
Дякую
-
Можна. І найголовніше це 1. SIN (без карти) 2. Інформувати банк (без карти) 3. Інформувати роботодавця (без карти) 4. Інформувати школи (з ПР картою)
-
Доброго дня. Не знайшов в гілці… підкажіть будь ласка де взялася інформація що програма річна? Якщо можна офіційне джерело. Дякую заздалегідь…
-
У нас було тимчасове посвідчення військовозобовʼязаного. Переклад робили разом зі всіма доками коли все юристу відправляли. Потім нам прийшов дозапит на Military exemption і я просто листом юристу відповіла від імені чоловіка, що не служив, проходив курс в університеті, ніколи не призивався і знову додала цей переклад. Мабуть юрист взяв мій лист той документ і так само відповів офіцеру. Дозапит був у кінці січня цього року. Чула що пізніше щось там вже начебто по іншому дозапитують.
-
висновок: вони працюють поквартально🤔
-
Слід зазначити, що перша половина листопада отримала AORи в січні. Потім було 4 місяці «сплячки». І ось почалася хоч якісь рухи. Крига скресла, Панове присяжні засідателі :)
-
В любому випадку, робочий квартал розпочався) готуйтесь стати постійними жителями)