PR CUAET
-
Ви повинні там працювати весь час міграційного процесу, а це більше 6 міс. Може вони можуть вам зробити постійний контракт або хоча на рік-два?
-
Всім привіт, хто знає, вже дип пошта приїхала? Є шанс що паспорти що в один день виготовлені, але приїдуть у різні місяці?
-
Так, ви відкриваєте спочатку місто, а потім шукаєте вільні сорти. Те що бачу я ви не побачите бо то мій акаунт. Але міста де можна пройти інтервʼю є такі як на фото.
-
можуть зарахувати ваш попередній медогляд і запрошення такого не буде
-
Підкажіть, будь ласка, коли чекати на медогляд запрошення, якщо сьогодні отримала номер та запрошення на біометрію. Дякую
-
І ми сьогодні отримали від 20 лютого справки із Едмонтона. Вітаю)
-
Добрый вечер, подскажите если для моего Tir нужен СLB 5. Это имеется в виду что по всем направлениям должны быть 5, или подходит средний балл 5
-
Добрий вечір. Як зараз справи у консульстві з видачею паспортів для чоловіків які встигли податись до 23 квітня? Спокійно видають?
-
Якого числа подавали заявку, підкажіть будь-ласка?
-
Я вже в Едмонтон не хочу, такі відгуки погані ((( а в Торонто також О 18:00?
-
Був, або в Києві лежить або загубила
-
Так, але за часом Торонто
-
Доброго дня, шукаю перекладача у Ванкувері. Українська, польська мови.
-
Я тож плюнула, и год уже просто с продовженним живу😭😭😭😂😂
-
Хтось отримував довідку з Едмонтону? Чекаємо ще з лютого
-
Вище писали що в Едмонтоні кажуть тільки з qr кодом видадуть. А де ви подавалися,коли і чи вже прибув до установи?
-
5 по кожного розділу🙌
-
тоді просто чекайте, я чекав трохи більше як 1,5 місяця
-
Пдікажіть хто подавався на новий закордонний паспорт останній місяць скільки в кого по срокам пройшло до виготовлення?
-
Так, вже місяць ( і 1 тиждень ) тишина
12 Jan 2024, 17:45
173534/439171
5 minutes ago