PR CUAET
-
перед тим як кричати на людей - треба питати нехай представиться і скаже свою посаду.
-
Хороше питання! Але на нього немає відповіді. Можливість зловити слоти на найближчі тижні даються не всім. Чому не знаю. В нас така можливість була, - через пів року очікування нам прийшов лист щоб ми перебронювались в найближчі дати (були відкриті найближчі два тижні).
-
Тобто поки я не подам декларацію в наступному році я не отримвю NOA
-
Доброго дня, для субсидії в садочку мені потрібно NOA Але я 3 місяці в Канаді, можете пояснити
-
те саме і в нас. нам особисто Данилейко паспорти вручав, чемне спілкування, але й часи були інші
-
закони малюють швидко а процедури будуть розробляти місяцями
-
якщо кілька людей напише - то можливо відреагують, а можливо і ні - вони самі ще не в курсі що робити з тими чоловіками і їхніми паспортами
-
Я в шоці від прочитаного. Ми протягом двох років три рази зверталися до консульства особисто й ще більше електронною поштою й завжди було обслуговування на вищому рівні. Більш того, консульство в свої вихідні здійснило в вересні минулого року виїзне оформлення паспортів в Саскатуні. Це вже проява безладу в державі, довели і їх до ручки
-
Будь ласка допоможіть чоловікам отримати паспорти!!!!!
-
мабуть потрібно якось зафіксувати неправомірні дії або отримати офіційну відмову.
-
але в Оттаві Торонто - кажуть що без проблем показав резерв+ і отримав паспорт