PR CUAET
-
біо паспорт тоді сканувати і в Дію
-
На сайті інформація про співробітників консульства в Едмонтоні правильна. Волкодав- віце-консул, почав працювати у квітні 2024, саме він зараз займається прийомом заявок. Генеральний консул Данилейко зазвичай у сусідньому кабінеті. Цікаво, а чи відомо йому про неправомірні дії віце-консула..
-
Нормальні фотографи, які мають досвід фотографування на візи та на ПР, самі кажуть волосся за вуха ховати. За рік тричі фотографувалися в трьох різних місцях Ванкувера і в кожному місці мені і донці наполегливо просили ховати волосся за вуха.
-
перший раз здала на 10,6,88 і теж 6 був рідінг. через півтора місяці здала на 9998, рідінг 9. думаю це як повезе з тестом бо перший мені потрапився жахливо важкий. мені допомогло читати Economist ( будь який новинний журнал який вам до вподоби) щось типу American science і кожен день по по пару статтей. всі нові слова вчила через Anki Pro. прикольна апка - якщо платиш то можна додавати цілими пачками свої слова. і вчителька заставляла звикати до структури англійський ессе. типа читати один абзац - 30 секунд і казати що запам‘ятала, яка головна думка. з чого складається абзац з двох контрасних цитат чи там припущення і приклад. ще вчила типа пропускати деталі і читати основне. і т д. Ще я вірю що якщо у вас є 888 то можна підти на слід тест і отримати 8 з іншим білетом по рідінгу
-
ще в 2023 працював в Латвії, тобто з нового року заблукав до Канади
-
має дві квартири в Україні і заробив 319тис за минулий рік
-
Прошу Вас, Ви можете скинути телефонний номер IRCC за яким до них телефонували?
-
Доречі система храмає в них трохи, я вже майже рік як з візою, а вони мене все хочуть запросити на найближчі дати на інтервʼю… (візу отримала в Європі). Чомусь не має в них єдиної інформації, що наприклад, цій людині не потрібна віза бо вона в неї вже є…
-
цей Волкодав приїхав з Латвії- другий секретар Посольства України в Латвійській Республіці
-
можливо йому і дали такого віцеконсула щоб розганяв людей трохи, тому що сам не справлявся