PR CUAET
-
А в який суд звертатися Канади чи України? Дякую
-
Ця людина плює на закон. Вона має видавати паспорти без всяких питань, адже закон не має зворотної дії. По-перше, треба звертатися до генерального консула Данилейко за роз'ясненнями. Далі скарги в МЗС, якщо не допоможе - то до суду. Таких звернень буде дуже багато, судячи з усього, то вони не зможуть не зреагувати.
-
Це не допоможе
-
Консульства подчиняются изначально посольству
-
Можно ещё и на пикет сходить
-
Час змінили, тепер не з 9:00 а з 10:00
-
Да черт их знает энти недопреложение, с учетом вашего «ровно на один день» закрадывается крайне глупая мысль, а может они реально там учитывают часовой пояс и например то что там 6е число так как вы выбрали Канада -7 тут 5е)) Глупо конечно, но они умеют удивлять ))
-
Почніть з ген консула, також подайте скаргу в посольство в Оттаві. На основі їх відповідей подасте скаргу в МЗС. Тоді вже подумаєте про суд. Але все це дуже і дуже довго. І враховуючи відповіді то це наказ згори, занадто вже впевнено він поводиться, навіть сам пропонував жалітися.
-
Да… уже второй день тему изучаю с этими «багами» и установкой временного пояса в моб.телефоне. Написал этот вопрос по теме на одну почту, умным айтишникам. Жду ответ, может подскажут.
-
Чи ви не робили відеофіксацію того, як він себе веде?
-
Вчера, здесь мне ДЕЛЬНУЮ ЗАМЕТКУ скинули - СПАСИБО! Именно о том, что Вы говорите / как возможную версию ОШИБКИ в «Резерв+»: dou.ua/forums/topic/48821/
-
До українського можна звернутися віддалено, через адвоката.
-
Пишите писаки я уже год пишу
-
Краще писати, щоб мати хоч якісь відповіді.
-
Звоните в посольство изначально
-
Заблокировать ворота с утра . Все равно от него толку никакого
-
Я розумію що стьоб,але коли паспорт закінчується через місяць,а готовий не хочуть видавати що робити?
-
Це стьоб
-
За що тут дають від 3 до 5 років?
-
Все неприятности которые были в жизни связаны с моей родиной.
12 Jan 2024, 17:45
173730/457143
3 minutes ago