PR CUAET
-
Чи ви не робили відеофіксацію того, як він себе веде?
-
Вчера, здесь мне ДЕЛЬНУЮ ЗАМЕТКУ скинули - СПАСИБО! Именно о том, что Вы говорите / как возможную версию ОШИБКИ в «Резерв+»: dou.ua/forums/topic/48821/
-
До українського можна звернутися віддалено, через адвоката.
-
Пишите писаки я уже год пишу
-
Краще писати, щоб мати хоч якісь відповіді.
-
Звоните в посольство изначально
-
Заблокировать ворота с утра . Все равно от него толку никакого
-
Я розумію що стьоб,але коли паспорт закінчується через місяць,а готовий не хочуть видавати що робити?
-
Це стьоб
-
За що тут дають від 3 до 5 років?
-
Все неприятности которые были в жизни связаны с моей родиной.
-
Так я в курсі бути готовим мобілізуватись через 3 дні
-
офіційно вам віцеконсул скаже що робити. читайте повідомлення вище😊
-
Дякую велике, спочатку робила а потім рознервувалась,плакала телефон впав,ми розвернулися і пішли
-
Это все долго, писаки суды и т д, может и прийдется но посольство может хотя бы растолковать что и как делать ибо Посольство является представительством Украины зарубежом, а консульства это что то вроде департаментов посольства
-
Бо хтось зробив "донос" ...
-
маю питання по програмі SWM щодо освіти. Я правильно розумію що по Канадським міркам школа це 11 років? Тобто якщо у мене 9 класів та 4 роки технікуму то вибирати треба "One post-secondary program of two years"? також питання щодо універу, в мене є тільки диплом спеціаліста, в додатку написано 1 рік заочний, його краще не клеймити взагалі? Бо диплом бакалавра, який був між технікумом і спеціалістом десь загубив, і я не впевнений що зможу дистанційно відновити🤔
-
Ну вот и разобрались)) по факту ничего фиксить не нужно, (в базе корректно) это отображение таймзон , хоть и ппц идиотизм крыворуких создателей, видимо реально беда с кадрами. Но заметку сохраните на вкладку ибо потом еще доказывать что не верблюд в случай чего)
-
Можна і мені
-
Кароче, теперь мы родились 5 августа а не 6го))
12 Jan 2024, 17:45
173739/457143
3 minutes ago