PR CUAET
-
Це стьоб
-
За що тут дають від 3 до 5 років?
-
Все неприятности которые были в жизни связаны с моей родиной.
-
Так я в курсі бути готовим мобілізуватись через 3 дні
-
офіційно вам віцеконсул скаже що робити. читайте повідомлення вище😊
-
Дякую велике, спочатку робила а потім рознервувалась,плакала телефон впав,ми розвернулися і пішли
-
Это все долго, писаки суды и т д, может и прийдется но посольство может хотя бы растолковать что и как делать ибо Посольство является представительством Украины зарубежом, а консульства это что то вроде департаментов посольства
-
Бо хтось зробив "донос" ...
-
маю питання по програмі SWM щодо освіти. Я правильно розумію що по Канадським міркам школа це 11 років? Тобто якщо у мене 9 класів та 4 роки технікуму то вибирати треба "One post-secondary program of two years"? також питання щодо універу, в мене є тільки диплом спеціаліста, в додатку написано 1 рік заочний, його краще не клеймити взагалі? Бо диплом бакалавра, який був між технікумом і спеціалістом десь загубив, і я не впевнений що зможу дистанційно відновити🤔
-
Ну вот и разобрались)) по факту ничего фиксить не нужно, (в базе корректно) это отображение таймзон , хоть и ппц идиотизм крыворуких создателей, видимо реально беда с кадрами. Но заметку сохраните на вкладку ибо потом еще доказывать что не верблюд в случай чего)
-
Можна і мені
-
Кароче, теперь мы родились 5 августа а не 6го))
-
Зашифровані
-
Вже нема. Та й вона нічого не вирішує
-
Це у всі українських реєстрах так)) не тільки резерв. В Україні показує коректно, а тут на день назад)
-
Так значить тут є представника консульства?
-
Писали ж, що по звичайній дурості. Думали "подякувати" їй, а вийшло, що підставили.
-
Важливо би знати, чи розуміють це в нашому Консульстві тут в Канаді…
-
Ви все правильно зробили. Довідка має бути на нині дійсне прізвище.
-
100% так и бывает, что нужно ещё доказать… И в Консульстве скажут, что не точные данные. Чтобы перебдеть, я всё же написал письмо с вопросом в эту компанию - автора статьи.
12 Jan 2024, 17:45
173747/474652
3 days ago