PR CUAET
-
маю питання по програмі SWM щодо освіти. Я правильно розумію що по Канадським міркам школа це 11 років? Тобто якщо у мене 9 класів та 4 роки технікуму то вибирати треба "One post-secondary program of two years"? також питання щодо універу, в мене є тільки диплом спеціаліста, в додатку написано 1 рік заочний, його краще не клеймити взагалі? Бо диплом бакалавра, який був між технікумом і спеціалістом десь загубив, і я не впевнений що зможу дистанційно відновити🤔
-
Ну вот и разобрались)) по факту ничего фиксить не нужно, (в базе корректно) это отображение таймзон , хоть и ппц идиотизм крыворуких создателей, видимо реально беда с кадрами. Но заметку сохраните на вкладку ибо потом еще доказывать что не верблюд в случай чего)
-
Важливо би знати, чи розуміють це в нашому Консульстві тут в Канаді…
-
Ви все правильно зробили. Довідка має бути на нині дійсне прізвище.
-
100% так и бывает, что нужно ещё доказать… И в Консульстве скажут, что не точные данные. Чтобы перебдеть, я всё же написал письмо с вопросом в эту компанию - автора статьи.
-
(888) 242-2100 Спочатку вводите свій UCI, потім підтверджуєте, що він коректний (цифра1), потім з опцій обираєте 3 (питання, які часто задають стосовно аплікацій), з наступних опцій обираєте 2 (спонсорування для ПР), і нарешті 0 (поговорити з оператором).
-
але хлопці вже сплять, певно дзвоніть в понеділок😊
-
Спасибі Вам за номер.
-
Щиро дякую Вам за таку детальну підказку!