PR CUAET
-
Вибачте, що перепитую, просто хочеться зробити все правильно. Якщо хтось заплатить у Польщі, то може сфотографувати чек і надіслати мені. Потім я роздруковую і разом з бланком відправляю листом по пошті?
-
Мою заявку вообще не видели три месяца. Понятия не имею как так у них работает.
-
Друзі платили з Польщі, знайдіть у кого є польська карта.
-
Я через gckey реєструвався, ще рік тому. Не бачу в чому зв'язок. Це ж тільки визначає спосіб створення аккаунту. Мабуть треба gcmsnotes замовити. Якась постійна невезуха з цим ircc. Cuaet теж чекали 4 місяця поки більшість отримувала за 2 тижні
-
Дуже дякую за бланк довідки. Вже заповнила, але не розумію як оплатити 30 злотих з Канади і додати до цього заповненого бланку підтвердження оплати?!
-
Теж саме. Канадський номер.
-
Дякую!!
-
Буде тиждень щоб натиснути кнопку «прийняти копр». Зміна статусу відбувається саме в цей момент.
-
Дуже дякую, @OstapBosak чи могли б ви, будь ласка підказати
-
Если регистрировался через банк - скорее всего будет проблема с заявкой. Я три месяца ждал и ничего. Пока не позвонил в Ircc
-
Тоді краще це до @OstapBosak
-
Я пробовала АБанк. Монобанк спрошу я.
-
У мене канадський у монобанку.
-
Он просит украинский номер телефона, у меня канадский
-
Це так, але якщо сплачується лише федеральний податок + на пейстабі пишеться адреса Онтаріо, чи це є ок? Дякую за відповідь
-
По закордонному паспорту робите будь-який укр банкінг, наприклад монобанк і через нього заходите у дію
-
Не заповняти. Це при бажанні
-
Нет украинского банка, по закордонному не впускает. После лица делает ошибку и так всегда
-
З офіційного сайту canada.ca. Я чула що видавали до кінця терміну 3-х річного дозволеного перебування в Канаді, а деяким щастило і давали знов на нові 3 роки.
-
Дякую, зараз пошукаю!
12 Jan 2024, 17:45
17389/474652
4 days ago