PR CUAET
-
Знайомі в Пекіні отримали паспорти замовлені ще в березні
-
все заняло 3 недели с вклейкой
-
Там є служба підтримки здається
-
запрацювало)) тепер залишилось зрозуміти як той тариф змінити тут)
-
-
⚠️ ВЖЕ ЦІЄЇ НЕДІЛІ Webinar 📹 “Ринок нерухомості в Манітобі🇨🇦. Перші кроки до покупки житла” та розглянуть наступні питання : 📟 Дата 26 травня 2024 року ⏰ Час Вінніпег – 11-00 🤝 – План та стратегія купівлі житла. Кроки та дії. Огляд програм купівлі житла у провінції Манітоба; – Як правильно обрати житло своєї мрії та як розібратися в усіх аспектах успішного придбання? Розбір кейсів з реальної практики. – Отримання іпотеки; – Скільки потрібно коштів; – Програми в Канаді для тих хто вперше придбає житло – Процесс роботи з ріелтором ⏳ ЗАРЕЄСТРУВАТИСЯ НА ВЕБІНАР 🎙 Доповідачі: Anna Shusterman – ліцензований ріелтор ; Boris Sapozhnikov – mortgage professional.
-
дякую
-
Ярмарка вакансій в місті Калгарі Деталі за посиланням 😊😊 careerfaircanada.ca/events/calgary-may-30-2024
-
Гена, я перепрошую, але ваші повідомлення не несуть у собі хоч якогось смислового навантаження. Як ви бачите - обговорюються певні незаконні дії, з якими люди стикаються саме в Консульстві України в Едмонтоні. А ще + хамство та приниження відвідувачів.
-
пішов розбиратись)
-
@maria_SKMS @prcuaetua Чому б не зробити виняток із ваших правил, тобто пункту 12 для таких випадків, якщо людина поводиться зухвало, по-хамськи, порушує права людей, не дотримаються законнів та не дають офіційної відмови, щоб можна було оскаржити ці дії. Уже дуже багато людей скаржилися на віце-консула в Едмонтоні. Як людям захистити свої права, якщо не об'єднатися?
-
З Квебеку. Є інформація що ті хто встиг податися до листопада отримали AOR та запрошення на біометрію. А ті котрі як я подались вже в листопаді ( я 6-7) то ще і AOR не має. А так все добре