PR CUAET
-
Можливо минулого разу ви просто нічого не заповнили, а я так розумію, що в будь-якому разі необхідно що-небудь заповнювати, як сказано в описі: If a section does not apply, write “No applicable”. Тому дітям молодше 18 років я думаю потрібно просто вказати «No applicable» . І мені також цікаво яка це у вас була форма?
-
Це зрозуміло, тому питаю у вас, що робити людям у даній ситуації, чисто інформаційне питання)
-
Із того що я зрозумів, потрібно чекати 16 червня чи 18 коли Резерв+ почне формувати ті QR коди які всі так хочуть бачити, без них просто оновлення даних в Едмонтоні не хочуть приймати
-
Перечитайте повідомлення вище. Правило 12 вийнятків мати не буде Створюйте платформи і на них робіть, що вважає за потрібне. Не в цьому каналі.
-
Ну, як сказати... Якщо ми тільки увійшли, і віце-консул побачив, що у чоловіка ну не прямо зараз паспорт закінчується, а пізніше, коли ми лише привіталися, і ще нічого не сказали, але почули від нього "Ви що, розважатися сюди прийшли?". На моє питання (доволі ввічливим тоном), "перепрошую, що ви маєте на увазі?", була відповідь "Маю на увазі, що оце ви так розважаєтеся!" До чого це взагалі було сказано? Так, він не обзивав чоловіка або мене, але поведінка його була доволі недипломатичною спочатку. Потім вже нормально.
-
Доброго ранку, підкажіть чи сертифікат Linc підійде для пр?
-
Най і шукають, але в межах правил середовища, якому вони знаходяться Прохання по створенню вийнятків з правила #12 узгоджено не було Тож якщо правило #12 буде порушено - будуть попередження Власне, саме тому і було розміщено оригінальне повідомлення від Адміністрації в даній гілці
-
Комісію треба проходити не кожного року, а здається раз на 5 років, але це так для інформації Нажаль адміністрація цієї групи нічого не може гарантувати за інших посадових людей, тим більше за якісь закони які приймаються в верховній раді. Ми знаходимося в такому ж стані як і ви, чекаємо……
-
І не забувайте що коли появиться легальне, офіційне рішення цієї проблеми, хто хто а ви будете сповіщені одні із перших, тому що вся робота яка тут ведеться якраз для того щоб люди були в курсі якихось кроків та дій і не наступали на граблі які бʼють по гаманцю
-
То в мирний час термін дії ВЛК - 5 років, а в особливий період/під час воєнного стану - 1 рік 🤷🏻♀️
-
Доброго дня ! Кажить син має дозвіл на роботу WP отриманий наприкінці у 22 року . Він може навчатись без SP ?
-
То у мирний час, а у військовий, можна раз у рік, але ніхто не проходить раз у рік. Бо ВЛК і так завалені роботою