PR CUAET
-
Тоді не зрозуміло чому видає помилку, бо дружина зробила без всяких проблем
-
В мене в родині - мужчина має групу ( отримав під час повномасштабного) - працює за кордоном,але кожного року приїжджає і проходить повторно мед.огляд ...
-
Хіба вони потім не повертаються до України?
-
Підтверджую він веде себе дуже дивно,можливо с кимось і спілкується нормально але впевнений це виключення
-
Тому моя рекомендація поки з посольством нічого не ясно, концентруйтеся на отриманні провінційної програми або якогось іншого шляху до PR, це не вирішить всі проблеми в світі, але жити вам точно буде спокійніше
-
А вам приходив лист з кодом, інструкцією для логіну?
-
Справа в тому що вони письмово відмовляються давати відповідь про не видачу паспорта,тобто це довести буде складно
-
Але ж не видають без паспорта
-
Та якби ВП/ПР видавали без паспорту, то і питань нема. Канада дуже велика. Природа прекрасна. Подорожуй до несхочу)
-
Це все так але паспорт скоро закінчиться,новий не видають і ворк перміт зробити не можна і легально працювати не можна,а без роботи тут не жити
-
Ага Ок
-
А якщо чоловіки подавалися незадовго до закриття або зараз їдуть забирати паспорти - о, тут вже є, де розгулятися
-
В Едмонтоні робила дитині 14 років взяли без ID
-
Я помітила, що він ввічливий у випадках, де ніяк не можна примінити закон про мобілізацію, або де він повністю дотримується цього закону: наприклад, жінка звертається за паспортом для себе або для дитини. Або ж у випадку, коли чоловік призовного віку подає документи на паспорт, коли вони в жодному консульстві в цей час не приймаються. Тобто, я й радий допомогти, але, бачите, не можу.
-
Дякую
-
думаю так, ці паспорти для цього створено. я думаю, потрібно звертатися до членів парламенту Канади і описувати ситуацію вашу.
-
На жаль всі програми по яким я з сім'єю міг пройти закриті на даний момент
-
@OlgaDemchan перенесено у відповідну гілку
-
@OlgaDemchan перенесено у відповідну гілку
-
Hacquoil Construction Ltd in Thunder Bay ON is looking for an experienced crusher operator. The perfect candidate would have experience with primary crushers, screeners, loaders and jaw roll crushers. Wage: $25-$50/hr depending on experience. Includes a half ton. Send resume to hacquoil@tbaytel.net
12 Jan 2024, 17:45
174011/432451
less than a minute ago