PR CUAET
-
Ви питали- ось відповідь. Маємо що маємо.
-
А якщо не підпадаєш під загальні вимоги, то що, залишаєшся без можливості працювати і залишатись в Канаді? Невже всі українці, які приїхали по CUAET підпадають під загальні умови? Мені здається, що більшість не підпадає. Чи я помиляюсь? Як ви гадаєте?
-
Огромное спасибо @Margo2145 за помощь в восстановлении свидетельства о рождении, оригинал которого сгорел в Мариуполе. Месяц ожидания, и оно к нам уже едет, с заверенным переводом! Это просто бесценная помощь в нашей ситуации. Так что, к ней можно обращаться не только за справками о несудимости (они тоже едут), но и за другими документами.
-
Я не скажу за всіх українців, бо не маю такої інформації, але шляхи для продовження ворк перміту доступні якщо не всім, то дуже багатьом українцям, які прибули за програмою КУАЕТ. Найперше, що приходить до згадки - роботодавець із LMIA. Так, багатьом для цього треба звільнитися з кращої роботи на гіршу (туди, де роботодавець має/отримає LMIA). Або ж вчити французьку (рівня CLB 5 достатньо, щоб мати можливість отримати новий ворк перміт без LMIA). В когось у чоловіка/в дружини ворк перміт довший, тож можна продовжити на основі їх пермітів Комусь ще немає 22 років, тож можна продовжити ворк перміт на основі перміту одного з батьків. Тож ситуація складна, але не катастрофічна.
-
Медицину здавали раніше??, чи був запрос на медицину для батька другий раз?
-
ніхто не підганяє, ви жартів не розумієте. звичайно що нас дуже мало щоб бути в пріоритеті.
-
супер. я також думаю що 12-18 місяців - це зараз ідеальний термін для розгляду PR.
-
Ну я його фото за гуглила . Він в мене в квітні приймав
-
песимісти не подаються на PR😊
-
але ми оптимісти- тому до кінця літа жовтневі аплікації розглянуть👍
-
Якщо це можливо?