PR CUAET
-
Дуже дякую ☺️
-
Зрозуміла 👍
-
Аня, добрий день! Що означає приймати coPR? Це буде окремий етап в процесі? Якщо теоретично людина не в Канаді і отримала позитивне рішення? Чула багато імміграційних консультантів кажуть, що не можна буди за межами Канада в момент прийняття рішення офіцером, адже це порушення умов програми?
-
Це номер телефону з якого саме сайту? Я досі не знала що ворк перміт взагалі продовжуеться якщо міняєш паспорт, тобто починається новий відлік 3х років з моменту подачі на новий ворк перміт?
-
Contact us by phone Call us at +1-613-321-4243 • Monday to Friday, 8:00 a.m. to 4:00 p.m. (Canada local time) • Available both inside and outside Canada. • We’ll accept charges for collect calls or calls with reverse charges. Wait times may be longer due to call volumes.
-
Телефонувала за номером на сайті. Спочатку ми зробили новий закордонний паспорт в консульстві України в Торонто, а потім я подалася на продовження ворк перміту( але по факту це прийде новий документ з новим номером). Відповіді ще досі немає стосовно опрацювання моєї заявки, але прийшов лист що наш поточний ворк перміт ще дійсний півроку до зазначеної дати і посилатись на цей лист потрібно як доказ що він дійсний. Почекаю ще трошечки і піду спробую продовжити ОНІР та СІН номер з цим листом.
-
Доброго дня , скажіть будь ласка може хтось може порекомендувати консультанта пр в Онтаріо? Буду дуже вдячна за відповідь