PR CUAET
-
Вітаю, хто отримував довідку із Еміратів ( Дубай), всі додатки дууууже повільно працюють і сайт поліції теж, чи все ж таки вдалося отримати ? Якщо є ID , але вже недійсний, чи потрібно знову подавати всі документи та відбитки для довідки ? Дякую.
-
Привіт, хто з Калгарі! Де можна по бенефісах перевірити зір та підібрати потрібну оптику?))
-
Доброго дня, підкажіть, будь ласка, чи була у когось ситуація що надійшов лист на біометрію тільки головному аппліканту, а дружині яка є депендентом не надходив. Пройшло вже 2 місяці від BIL для головного аппліканта, все було сплачено при подачі за сімʼю
-
Передача слотів людині з якою ви не маєте родинних звʼязків не можлива
-
Надіюся що як заявки закінчать приймати щось подумають про наші перміти. Вони ж повинні розуміти що в більшості вони до 25 року. Дивно що немає саме за цією програмою можливості подовжити як за іншими. Що ще раз доказує що вона робилася нашвидкуруч
-
Аби то одразу було зроблено… а тут замовив і вже 4 місяці
-
А мені консул минулого року казав 2 роки
-
з сайту МЗС Ваш відгук щодо консульського обслуговування можливо залишити, зокрема, використавши розміщений на титульній сторінці веб-порталу МЗС банер «Ваш відгук про роботу українського консула» або звернувшись за електронною адресою до Департаменту консульської служби МЗС України 71@mfa.gov.ua. docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfhZ0_IAELzdhqKWRoUIV-o-G1PrL_nkL4IccutC0c5LRqurg/viewform?c=0
-
Так, 2 роки. За письмовою заявою можна продовжити його термін зберігання до 3 років edmonton.mfa.gov.ua/konsulski-pitannya/pasportni-diyi/oformlennya-zakordonnogo-pasporta/otrimannya-vigotovlenogo-pasporta
-
26 січня подав, 14 лютого виготовлено) Подавав на два, то цікаво як то і коли буде. Але консул в Оттаві норм
-
Добрый день! С какого языка на какой? И для какой организации?
-
Добрий день! При заповненні форми 5257 є питання нарахунок коштів, типу скільки у мене грошей. Це вказувати зарплату за місяць? Чи за рік? Чи кошти які зараз є? Дякую
-
Какая тут норм криптобиржа?
-
Вітання, хто знає як працюють child benefits? Ми отримали після 18 місяців у канаді і canada child benefit і alberta. child benefit. Тобто дві виплати на дитину.
-
Наш досі зі статусом виготовлено ще з 11 квітня. Консульство відповіло ще в квітні що паспорт видадуть (ми питали у звʼязку з подіями 23 квітня). Після цього ні змін статусу ні відповіді на імейл. Після інформації що в Едмонтоні твориться стає відверто страшно.
-
Знаю що без листа не зайти, але потрібно пройти реєстрацію що його прислали, і тут сама проблема) а обовʼязково щоб був кабінет ?
-
Щиро дякую ❤️
-
Стандартного прайс-листа немає, все залежить від мовної пари та засвідчення перекладів. Якщо вирішите робити переклади, напишіть мені на робочу пошту igor@isaev.ca, надсилайте скани або фото документів, і я зорієнтую вас по вартості і всім деталям. Документи також можна надіслати тут. 🔥За промо-кодом PRCUAET діє знижка! Дякую!
-
Головне не аор а еліджибиті пас. Саме в цей момент людина розуміє коли отримає пр
-
Ви порахуйте кілкість аплікантів. Це біля 2000 зараз. Потім дуже багато з них вже подовжили через куает. А ті хто в цьому році приїхали і так мають на 3 роки. Скільки залишилось у кого в 25 р. Завершується? Може статися що досить небагато
12 Jan 2024, 17:45
174127/453343
3 minutes ago