PR CUAET
-
Хто ще дзвонив в Оттаву і питав за дип пошту на цьому тижні ?
-
Так немає , статус не змінився . На цьому тижні я дзвонила , сказали вже скоро буде . Мені здається що вони штучно утримують документи в Україні . Чи питання що дип пошта 2 рази в рік відправляться ? Цього бути не може. Буду з наступного тижня їм знову дзвонити .
-
я подавав 19 березня. Тиша
-
Якщо дитині менше 18 років, то форму 5406 портал навіть не пропонує заповнити. Чи ви не додали дитину в свою форму 5406?
-
в ютубі є покрокові гайди - жможете самі все заповнити
-
Спасибі ! Скидку дають по CUAET 25 рік тільки , потім не підтверджують , SP . Отримаем PR можливо перейти з міжнародних студентів до канадських ?!? Хтось мав таку сітуцію ?!?
-
В свою, так вже зрозумів
-
Краще щоб був, бо там ваша історія декларацій, можна налаштувати депозит на рахунок, а не отримувати чеками. Та і звʼязок з вами CRA тримає через кабінет
-
Підкажіть будь ласка якщо я зберу довідки раніше терміну це велика проблема ?
-
Запишите на видео что делает консул в Эдмонтоне, что вам отвечает и выложите в сеть. Этот консул ещё и повышение получит благодаря вам. Третий год войны, пора же уже понимать как все работает
-
Это правда что консул рок виконавець?🥳
-
Подавалися 26 лютого, немає відповіді
-
Я подався 12 березня, тиша
-
Ми теж подали на вп 26 лютого і не було ніяких оновлень поки що.
-
Ontario
-
Підкажіть, будь ласка, при заповнені анкети на візу що відповідати : паспорт/travel document type та паспорт вook number? Дчкую
-
Може хтось сказати, що воно таке?
-
Привіт всім, чи можна оновити ці військові дані безпосередньо в консульстві без попереднього запису? Маю на увазі в порядку живої черги. Бо додаток Резерв+ не працює в мене, а часу є тільки 2 місяці. А штрафів і проблем з законом потім мати не хочу.
-
Виписка по цьому рахунку. Рух по цьому рахунку
-
Я розумію, але зʼявилися якісь нарахування, а я не розумію що воно таке, за що? Бо це не кліматичні😟
12 Jan 2024, 17:45
174163/439184
about a minute ago