PR CUAET
-
Я подався 12 березня, тиша
-
Ontario
-
Підкажіть, будь ласка, при заповнені анкети на візу що відповідати : паспорт/travel document type та паспорт вook number? Дчкую
-
Привіт всім, чи можна оновити ці військові дані безпосередньо в консульстві без попереднього запису? Маю на увазі в порядку живої черги. Бо додаток Резерв+ не працює в мене, а часу є тільки 2 місяці. А штрафів і проблем з законом потім мати не хочу.
-
Доброго вечора, підскажіть будь ласка як продовжити дітям 8 і 10 років право на навчання в Канаді у школі, можливо хтось робив, має досвід
-
Так можливо перейти) Наприклад в Онтаріо можливо перейти навіть на стадії першого підтвердження (approved in principle). Тобто тільки отримав наприклад підтвердження номінації, але ще не отримавши картки. Про інші провінції мало знаю, здається коли перевіряла Альберту, то треба було саме картки мати. Ну і там є дедлайни до якого можна запросити зміну статусу в цьому семестрі
-
Nazar
-
Привіт всім, чи можна оновити ці військові дані безпосередньо в консульстві без попереднього запису? Маю на увазі в порядку живої черги. Бо додаток Резерв+ не працює в мене, а часу є тільки 2 місяці. А штрафів і проблем з законом потім мати не хочу.
-
NOA ви зможете отримати після подання вами першої декларації, тобто якщо ви приїхали в цьому році то NOA ви отримаєте наступного року після подання податкової декларації за 2024 рік.
-
В листах подивіться. Зазвичай приходить повідомлення в кабінет з описом того що вам нарахували
-
Якщо отримуєш ПР після 18 міс. Чи виплачується потім за перші 18 міс?