PR CUAET
-
Якщо отримуєш ПР після 18 міс. Чи виплачується потім за перші 18 міс?
-
І мені скажіть, будь ласка
-
А чому повинні платити? Ви ж ці 18 місяців не були постійними резидентами.
-
Подскажите , слоты в Торонто будет в этот вторник ?
-
Кто то уже получал в Эдмонтоне паспорт ? Расскажите весь процесс. Благодарю 🙏🏼
-
Куди доставлено до дипломатичної установи в консульство Оттави ?
-
Як так ??? В мене на місці без змін , подача в лютому .
-
Так
-
Оттава ?
-
Так, доставлено до дипломатичної установи.
-
Ще запитаю , пробачте що одні і теж але буду звоните треба аргументи . Ви замовляли дип поштою ? Можете будь ласка скін зробити ( номер не потрібно вказувати , просто рух паспорту ) дякую
-
Так, звичайна доставка.
-
Дякую, мабуть будемо дзвонити)
-
Ну всьо я маю купу вільного часу буду дзвонити їм кожного дня )) Сподіваюсь паспорти не загублені
-
Дані оновив, влк не пройшов= не оновив дані
-
Они бессрочные если вы не въезжаете на территорию Украины или откуда взяли справку. По крайне мере, канадское правительство их принимает. Информация от иммиграционного консультанта
-
На мою думку, оновив данні, все одно ще сам пішов до ТЦК, досі не кто не знає та не розуміє ще воно буде, особливо для тих хто не в Україні. Ще багато хто не стоїт на обліку і немають справи в ваенкоматах по людях. Загублені файли і тд.
-
Я подалась 19 марта, 16 марта пришел approval
-
Але це тільки припущення основані на минулому, як буде тепер можем тільки здогадуватись
-
Якось так, перша повістка була для уточнення даних, за неявку по якій практично ніколи не було відповідальності. Після оновлення даних ти отримуєш другу повістку за неявку по якій вже відкривались правопорушення. А тепер получається сам здався перший раз і от далі вже більше шансів на проблеми з законом. І до речі це не новина що тцк в бус затягує, так було і раніше з тими на кого не хотіли відкривати справу щоб не портити людині бекграунд.
12 Jan 2024, 17:45
174193/431869
3 minutes ago