PR CUAET
-
Доброго вечора. А якщо оновив дані і є виключеним з обліку на підставі ВЛК, можна замовити новий паспорт в консульстві? Дякую
-
Навіть якщо 3 дітей, оновиш дані, прийде повістка на влк. І що потім, всім звільнятися з робіт, платити 10к cad за білети та вп'ятером їхати в Україну місяць ходити по кабінетам? А потім це повторювати кожного року? Не оновиш дані, є шанс що твою справу загубили.
-
Спасибо @Margo2145, справку о несудимости получил. Буду заказывать перевод документов. У них дешевле чем у некоторых местных
-
Прошу поради. Хочу продовжити дітям візу. Немає жодного поняття, як це робиться. У дітей study permit. Кабінет створила, але мої відповіді не приводять до документа 5257. Відповідати від свого імені чи імені дітей? Хочу працювати чи вчитися ? Можливо є відео, за допомогою якого можна заповнити заявку ? Буду вдячна за допомогу.
-
Залишилось тільки вклеїти QR код у військовий квиток
-
Спасибо величезне ! Ми в Манітобе будемо дізнаватись , до отримання чі після за картку PR . Але зі SP біда , сума грошей за навчання обов’язково бути більше як тут писали на 20 ,6 тис . Долл ? Хто скільки чекав на SP ? Дитина дюже хоче навчатись , не втрачати час , пока цєй PR прийде , алє не має зараз рішення вопросу . Можє є якісь вихід ?
-
Подавались 11-го декабря - тишина
-
Доброго вечора. Підкажіть де можна переглянути чи відправлені карти?
-
Add a case і відповідаєте по пунктам/статусу
-
потім пошук програми Family Sponsorship Tracker
-
реєстрація на сайті myimmitracker