PR CUAET
-
Так,я подавалася 15 .05. На наступний день прислали лист,що можу працювати до листопада ,справу розглядатимуть протяго 94 днів
-
Наразі AOR і запит на біометрію чекають ті хто подавая в середині листопада 2023. Ви подались через пів року після них. Все змінюється, але вірогідно що швидко не буде. Ось тут люди вносять свої кейси і оновлення по ним щоб дати іншим картину по таймлайну myimmitracker.com/en/ca/trackers/ukrainian-family-sponsorship-tracker
-
Вже всі питали по 100 разів але ще раз запитаю . Після подачі заявки , можна зразу їхати з Канади , так ? Біометрія і медицина за межами Канади. Повернення обовʼязкове основному заявнику в продовж 7 днів коли приходить портал 1 , так ? При порталі 1 можна вже заїхати дитині яка включена в заявку без візи на основі порталу 1 , чи потрібно візу все ж таки мати ?
-
250
-
Ви все робили так як до 31 березня, чи додавали ще якісь папери?
-
Що таке портал 1 ?
-
После подачи можно уезжать. Биометрия, медицина за пределами Канады можно. Портал 1 можно принять в течении 7 дней только находясь в Канаде или не принять. Без визы ребёнок не заедет ни как. После получения електронного пиар, надо подавать на PRTD в стране где находится ребёнок.
-
Блін цей паспорт якій застряв десь не відомо де , не дає змоги податися на візу зараз . Ми зможемо податися на візу для дитини перебуваючи закордоном на основі подачі заявки по сімейні програмі ? Я вже не впевнена що зможемо швидко зараз отримати візітор до відʼїзду , тому вже думаю як вирішити ситуацію з візою для повернення в Канаду . Я з можу піти в посольство Канади в будь якій країні і податися на візу , не повинно бути проблемою ?
-
Друзі, чи можна зразу подивитися на ПР як маєш контакт, чи треба отримати перші 4 зарплати?