PR CUAET
-
Що таке портал 1 ?
-
После подачи можно уезжать. Биометрия, медицина за пределами Канады можно. Портал 1 можно принять в течении 7 дней только находясь в Канаде или не принять. Без визы ребёнок не заедет ни как. После получения електронного пиар, надо подавать на PRTD в стране где находится ребёнок.
-
Блін цей паспорт якій застряв десь не відомо де , не дає змоги податися на візу зараз . Ми зможемо податися на візу для дитини перебуваючи закордоном на основі подачі заявки по сімейні програмі ? Я вже не впевнена що зможемо швидко зараз отримати візітор до відʼїзду , тому вже думаю як вирішити ситуацію з візою для повернення в Канаду . Я з можу піти в посольство Канади в будь якій країні і податися на візу , не повинно бути проблемою ?
-
Друзі, чи можна зразу подивитися на ПР як маєш контакт, чи треба отримати перші 4 зарплати?
-
Все як до 31.03
-
Я дивлюсь на кейс Натальї після еліджібіті пас портал 1, портал 2, есorp у ті ж самі терміни що по інших програмам. Це якщо офіцер працює по цій аплікації і програмі. Ми на разі чекаємо щоб почали портал 1 почали давати тоді побачите що все швидко відбувається
-
те, кто за границей, должны в любом случае залендиться в канаде. без лэндинда карты не будут делать. чтобы чью-то карту переслать, это человек должен сначала залендиться в канаде, не дождавшись карты выехать. и вот потом, тк он уже является пр, то он либо заезжает в канаду по карте, которую ему переслали, либо делает себе prtd. prtd тоже не быстро делают. без карты и без prtd, но с copr можно заехать в канаду через сухопутную границу из сша
-
Да я вже теж побачила , але вона пише : чекати довго і я вірю що то може бути процедура на місяць . Хоча посвідчення водія вони ж швидко друкують а це як теж серйозний документ для Канади )) Дякую ❤️ ближче до справи це буду читати в групі як люди роблять .