PR CUAET
-
Все як до 31.03
-
Я дивлюсь на кейс Натальї після еліджібіті пас портал 1, портал 2, есorp у ті ж самі терміни що по інших програмам. Це якщо офіцер працює по цій аплікації і програмі. Ми на разі чекаємо щоб почали портал 1 почали давати тоді побачите що все швидко відбувається
-
те, кто за границей, должны в любом случае залендиться в канаде. без лэндинда карты не будут делать. чтобы чью-то карту переслать, это человек должен сначала залендиться в канаде, не дождавшись карты выехать. и вот потом, тк он уже является пр, то он либо заезжает в канаду по карте, которую ему переслали, либо делает себе prtd. prtd тоже не быстро делают. без карты и без prtd, но с copr можно заехать в канаду через сухопутную границу из сша
-
Да я вже теж побачила , але вона пише : чекати довго і я вірю що то може бути процедура на місяць . Хоча посвідчення водія вони ж швидко друкують а це як теж серйозний документ для Канади )) Дякую ❤️ ближче до справи це буду читати в групі як люди роблять .
-
Альберта платить за переїзд $5,000 🇨🇦 Деталі програми: 📌 Ви можете мати право на $5,000, якщо переїдете до Альберти з 1 травня по 31 грудня 2024 року, проживете тут 12 місяців і будете працювати в кваліфікованій сфері, яка користується великим попитом Важливо - це не PR програма, а заохочення кваліфікованих працівників жити і працювати, платити податки саме у Альберті, бо сума винагороди за переїзд повернеться вам саме з ваших податків 🇨🇦 Дізнатися більше про програму можна на офіційному сайті Це вже 3-тя хвиля програми «Alberta is calling», яка заохочує мешканців інших провінцій до переїзду 🏔️ Задумувалися про переїзд до Альберти ? 🧐
-
Ну, якщо дивитись на Наталю, то у мене портал 1 мав вже бути 🤦🏻♀️, бо ми раніше отримали інші етапи, кількість людей в заявці у нас така ж і кейс простий, як двері. Але як я бачу, все залежить тільки від офісу і наявності офіцерів. Схоже, що їх просто не вистачає. Тому, я не рівняюсь ні на кого, бо практики мало, щоб побачити хронологію. Просто чекаю. Все, що від нас залежало, вже зроблено.
-
Трошки не така ситуація але пластик пересилати можна. Наш родич був на своєму ж весіллі в Італії і через підготовку провтикав, що термін PR карти завершився. Відповідно, він не міг полетіти назад в Канаду. Чекав, поки пластик прийде на адресу в Канаді, а потім переслали DHL. Це зайняло майже / тижні. Тобто практика з пересиланням карток - робоча
-
Тобто , коли приходить портал 1 ігнорувати , портал 2 ігнорувати . І чекати картку на адресу родичів , вони в свою чергу висилають DHL чи привозять особисто в руки закордон ( 😂 а шо якщо відпустка планована і таке може бути ) . Потім вся родина все зі всіма картами ПР за їздить по картам ПР . Не погана схема доречі.