PR CUAET
-
те, кто за границей, должны в любом случае залендиться в канаде. без лэндинда карты не будут делать. чтобы чью-то карту переслать, это человек должен сначала залендиться в канаде, не дождавшись карты выехать. и вот потом, тк он уже является пр, то он либо заезжает в канаду по карте, которую ему переслали, либо делает себе prtd. prtd тоже не быстро делают. без карты и без prtd, но с copr можно заехать в канаду через сухопутную границу из сша
-
Да я вже теж побачила , але вона пише : чекати довго і я вірю що то може бути процедура на місяць . Хоча посвідчення водія вони ж швидко друкують а це як теж серйозний документ для Канади )) Дякую ❤️ ближче до справи це буду читати в групі як люди роблять .
-
Альберта платить за переїзд $5,000 🇨🇦 Деталі програми: 📌 Ви можете мати право на $5,000, якщо переїдете до Альберти з 1 травня по 31 грудня 2024 року, проживете тут 12 місяців і будете працювати в кваліфікованій сфері, яка користується великим попитом Важливо - це не PR програма, а заохочення кваліфікованих працівників жити і працювати, платити податки саме у Альберті, бо сума винагороди за переїзд повернеться вам саме з ваших податків 🇨🇦 Дізнатися більше про програму можна на офіційному сайті Це вже 3-тя хвиля програми «Alberta is calling», яка заохочує мешканців інших провінцій до переїзду 🏔️ Задумувалися про переїзд до Альберти ? 🧐
-
Ну, якщо дивитись на Наталю, то у мене портал 1 мав вже бути 🤦🏻♀️, бо ми раніше отримали інші етапи, кількість людей в заявці у нас така ж і кейс простий, як двері. Але як я бачу, все залежить тільки від офісу і наявності офіцерів. Схоже, що їх просто не вистачає. Тому, я не рівняюсь ні на кого, бо практики мало, щоб побачити хронологію. Просто чекаю. Все, що від нас залежало, вже зроблено.
-
Трошки не така ситуація але пластик пересилати можна. Наш родич був на своєму ж весіллі в Італії і через підготовку провтикав, що термін PR карти завершився. Відповідно, він не міг полетіти назад в Канаду. Чекав, поки пластик прийде на адресу в Канаді, а потім переслали DHL. Це зайняло майже / тижні. Тобто практика з пересиланням карток - робоча
-
Тобто , коли приходить портал 1 ігнорувати , портал 2 ігнорувати . І чекати картку на адресу родичів , вони в свою чергу висилають DHL чи привозять особисто в руки закордон ( 😂 а шо якщо відпустка планована і таке може бути ) . Потім вся родина все зі всіма картами ПР за їздить по картам ПР . Не погана схема доречі.
-
Аутлендерам автоматично іде запит на візу типу «іммігрант». Ніякого очікування чи подач на візу. Це автоматичний, швидкий процес. Але так, має бути паспорт. PRTD то інше, це лише для тих хто має статус ПР. А сам по собі еКОПР не дає статус ПР, аутлендер отримує статус лише після лендінгу і видачі КОПР офіцером.
-
Дякую
-
Якщо немає запиту, здавати не потрібно.
-
Чи Можна здавати мед.огляд разом з біометрію, як що не має листа на медогляд, отримала тільки на
-
Мені здається пішла плутанина. Аутлендери НЕ отримують статус ПР до лендінгу. Їм НЕ виготовлять карти поки вони не підтвердять свій статус, фізично побачивши офіцера на кордоні. В інлендерів і аутлендерів РІЗНІ механізми підтвердження статусу ПР. Аутлендери - люди які подаються на ПР з-за кордону. Інлендери подаються з Канади. В одній сімʼї може бути мікс інлендера і аутлендера. Основний аплікант на всю сімʼю не може отримати картки ніяк, якщо члени сімʼї аутлендери і не приїхали в Канаду.
-
Ігнорувати портал 1 не вийде, це так не працює🤣 Лендинг має бути в Канаді.
-
На подачу на номінацію просять останні 4 пейсліпа (2 місяця). Але писали люди що подавалися після 2 тижднів роботи. Питання чи відразу вам роботодавець підпише Employment offer form для подачі на номінацію + повинен бути роботодавець зареестрований в провінції і мати чинну ліцензію не менше 2х років