PR CUAET
-
Чи Можна здавати мед.огляд разом з біометрію, як що не має листа на медогляд, отримала тільки на
-
Мені здається пішла плутанина. Аутлендери НЕ отримують статус ПР до лендінгу. Їм НЕ виготовлять карти поки вони не підтвердять свій статус, фізично побачивши офіцера на кордоні. В інлендерів і аутлендерів РІЗНІ механізми підтвердження статусу ПР. Аутлендери - люди які подаються на ПР з-за кордону. Інлендери подаються з Канади. В одній сімʼї може бути мікс інлендера і аутлендера. Основний аплікант на всю сімʼю не може отримати картки ніяк, якщо члени сімʼї аутлендери і не приїхали в Канаду.
-
Ігнорувати портал 1 не вийде, це так не працює🤣 Лендинг має бути в Канаді.
-
На подачу на номінацію просять останні 4 пейсліпа (2 місяця). Але писали люди що подавалися після 2 тижднів роботи. Питання чи відразу вам роботодавець підпише Employment offer form для подачі на номінацію + повинен бути роботодавець зареестрований в провінції і мати чинну ліцензію не менше 2х років
-
Тому що PRTD лише для permanent residents. eCOPR який ви отримуєте закордоном (не в Канаді) не робить вас permanent resident. В цей статус вас переводить офіцер на кордоні, коли ви прилітаєте в Канаду. Одночасно ваша іммігрант віза анулюється, бо вона одноразова. Після цього, якщо ви не дочекавшись картки вилетіли закордон, ви можете з цієї країни родатись на PRTD для повернення назад в Канаду. Бо візи у вас нема і ПР картки теж немає.
-
Если принял екорт в Канаде, ты уже пиар и можешь оформить пртд за границей, выехав без пластика. А если аутлендер, который не принимал есорп в Канаде, то ты не пиар, пока не приедешь и права на пртд не имеешь. Анна пишет, что таким присылают имиграционную визу. Тонкости блин🙈
-
Так, якщо виїхати з Канади після портал 2, поки виготовляються картки, то можна. Але навіщо? Це довгий процес, довший ніж віза, і довший ніж переслати прастик по пошті. Це точно не легке рішення. Доведеться сидіти закордоном чекаючи на цей документ тижнями
-
Підкажіть, хто розуміє, як розібратись в ситуації: Мої роботодавці - подружжя. У кожного є своя будівельна компанія і я працюю в обох з однаковим NOC але трапляється так що один раз я отримую payroll від однієі компанії, а наступний від іншої, і такі зміни відбуваються часто, чи підійде такий мікс з пейролів для подачі?