PR CUAET
-
Тому що PRTD лише для permanent residents. eCOPR який ви отримуєте закордоном (не в Канаді) не робить вас permanent resident. В цей статус вас переводить офіцер на кордоні, коли ви прилітаєте в Канаду. Одночасно ваша іммігрант віза анулюється, бо вона одноразова. Після цього, якщо ви не дочекавшись картки вилетіли закордон, ви можете з цієї країни родатись на PRTD для повернення назад в Канаду. Бо візи у вас нема і ПР картки теж немає.
-
Если принял екорт в Канаде, ты уже пиар и можешь оформить пртд за границей, выехав без пластика. А если аутлендер, который не принимал есорп в Канаде, то ты не пиар, пока не приедешь и права на пртд не имеешь. Анна пишет, что таким присылают имиграционную визу. Тонкости блин🙈
-
Так, якщо виїхати з Канади після портал 2, поки виготовляються картки, то можна. Але навіщо? Це довгий процес, довший ніж віза, і довший ніж переслати прастик по пошті. Це точно не легке рішення. Доведеться сидіти закордоном чекаючи на цей документ тижнями
-
Підкажіть, хто розуміє, як розібратись в ситуації: Мої роботодавці - подружжя. У кожного є своя будівельна компанія і я працюю в обох з однаковим NOC але трапляється так що один раз я отримую payroll від однієі компанії, а наступний від іншої, і такі зміни відбуваються часто, чи підійде такий мікс з пейролів для подачі?
-
Підкажіть, хто розуміє, як розібратись в ситуації: Мої роботодавці - подружжя. У кожного є своя будівельна компанія і я працюю в обох з однаковим NOC але трапляється так що один раз я отримую payroll від однієі компанії, а наступний від іншої, і такі зміни відбуваються часто, чи підійде такий мікс з пейролів для подачі?
-
Так це все одно ніяк не пришвидшить вам виготовлення ПР картки. І цей час - це в Польші. А якщо ви на Карибах, то звідти треба летіти в найближче посольство Канади - в Мексиці. І чекати там ті декілька тижнів чи більше. Для відрядження чи відпустки точно не робоча схема. Якщо не дай бог якась emergency і треба летіти - тоді так, звісно це шлях.