PR CUAET
-
Підкажіть, хто розуміє, як розібратись в ситуації: Мої роботодавці - подружжя. У кожного є своя будівельна компанія і я працюю в обох з однаковим NOC але трапляється так що один раз я отримую payroll від однієі компанії, а наступний від іншої, і такі зміни відбуваються часто, чи підійде такий мікс з пейролів для подачі?
-
Так це все одно ніяк не пришвидшить вам виготовлення ПР картки. І цей час - це в Польші. А якщо ви на Карибах, то звідти треба летіти в найближче посольство Канади - в Мексиці. І чекати там ті декілька тижнів чи більше. Для відрядження чи відпустки точно не робоча схема. Якщо не дай бог якась emergency і треба летіти - тоді так, звісно це шлях.
-
Будь ласка, підкажіть, де очікувати зміни статуса і повідомлення. Подався на PR у лютому, поки немає запрошення навіть на біометрію. На сайті де подавався написано submitted та більше ніякої інформації. Чи потрібно прийти якесь повідомлення на електронну пошту?
-
Добрий день. Якщо стоїть в Е-черзі чи можливо в ручну спіймати слот? Воно ніяк не блокує спроможність це зробити? Кто може підзказати будьласка
-
У нас є категорія єевропейців які дуже хочуть в канаду але не поспішають з переїздом бо мають роботу ітп у європі. З рахунком того що портал 1 звалюється на голову коли його не чекаєш то переїзд можно робити і пізніше. Наприклад не у лютом в альберту коли мінус 46 на дворі.
-
Дякую засновнику і команді за Вашу працю та ефективний / корисний чат з гілками по темі! Спасибі Вам. А хто засновник чату і хто адміни /щоб знати/?
-
Дякуємо💙💛 Адміністрація має в правому кутку біля імені : Moderator / Імм. Консультант. Власник має Owner
-
Напевно , ще не зрозуміло де той сертифікат відбору на якому етапі , зрозуміло що після федерального схвалення а що далі не відомо . Я вже це питання задавала але відповіді нуль , я так розумію люди з Квебеку тільки біометрію пройшли. Якщо не так поправте .