PR CUAET
-
Ну у нас не вышло по знакомству ибо не было таких полезных знакомых☹️ Поэтому годик промучились
-
В коммерческий ходили☹️ Но нам мифи покрывало половину. Поскольку оба родителя на курсах темп плейн
-
Зависит наверное от CPE. В нашем группы смешанные. От двух и до 4 лет детки в группе.
-
Мы попали без проблем в субсидируемый. Может повезло. Монреаль. Но в очереди простояли год.
-
Щодо біометрії - то тут все зрозуміло. Я щодо самої аплікації, оскільки при подачі на visitor record не потрібно платити за аплікацію чи будь-які збори, а як на рахунок продовження work permit? P.S. ситуація теж з сином, термін документів якого при в'їзді в Канаду був на 1.5 року, а зараз вже 18 рочків прийшло і попередні документи закінчуються.🧐
-
Спробувала аргументувати фразою з Онтаріо сайту, де можна скачати цю форму: This form is to be completed by Ontario employers who are supporting an application to the Ontario Immigrant Nominee Program under one of the Employer Job Offer streams. This form must must be given to the applicant to include in their application. Але емплойер каже що вони не будуть заповнювати її, бо компанія нікуди не подається
-
Як пояснити, що це як апрув від емплойера для мене на подачу?
-
виникло ще питання, мого емплойера бентежить в Employer Form наче це емплойер подає на пр
-
Тут більше про те, що проживши менше 18 місяців куает не має права, але враховуючи що всюди людський фактор, то може повезти. Це я до чого, що дійсно в усіх садочках що біля вас по вашому перміту можуть послати. А може і повезти, просто не треба сподіватися на рожевого слона) Це як в фб групах деякі питають, а чи приживусь я в Канаді, та хто знає) P.s платили і 8 і 55 доларів за день)
-
І я таких знаю) як кому повезло
-
Моєму синові 14, захотів працювати, має тільки стаді перміт, який закінчується в лютому 2024. Отримали новий паспорт, подалися тільки на work permit, (@OstapBosak підказав, що цього буде достатньо для навчання в школі і роботи), прийшов лист, що треба здати біо🤷♀️, яке я звісно, не оплачувала при подачі, тому що думала, що біо здається тільки для подачі на піар. Сьогодні їдемо здавати, але чи платити і якщо так, то як це робити, ще не знаю. Гарно було б, якщо на місці це можна зробити😵💫 Якщо Вам це чимось допоможе🤷♀️
-
Мені рік тому в 5 садках субсидійованих відмовили, в Монреалі
-
Ні. До кінця дії паспорту дитини