PR CUAET
-
Вітаю. Підкажіть, будь ласка, якщо працювати в McDonald's або Tim Hortons кухарем, можна подаватися на PR?
-
Саскатчеван
-
Але ж вони не вдома, а на вулиці? І не впевнена що це розповсюджується на всі провінції. Про яку ви кажете?
-
Не вірно. Можуть якщо пройшли хоме елон курс.
-
І це незаконно. Якщо про це дізнаються в школі можуть бути проблеми. Діти не мають бути самі ніколи до 12 років
-
І не у всіх провінціях, і не впевнена що це розповсюджується на комʼют.
-
А я не бачив питання. Бачив що до 12 не можна. Але ж таки да. 10-12 можна з курсом. Тут вірно.
-
І лише з 10+ років, правильно? А не 6+, як в автора питання?
-
В кого ви брали консультацію? Не хочу брати консультацію без подальшої співпраці. Дякую , можете написати в пп якщо не хочете казати ім'я тут.
-
Дитині новий visitor record прийшов швидко, ми чекаємо досі
-
15січня- тиша)
-
Повинно
-
Тобто у цей вівторок будуть викладати слоти на наступні два тижні?
-
Дякую!!
-
Підкажіть будь-ласка, віза Cuaet вклеїв влітку 2023. 1. Яка зараз ситуація по прибуттю до Канади? 2. Чи видають Ворк перміт? 3. Якщо так, до якої дати це буде діяти. Завчасно дякую 🙏
-
Подскажите по программе какая финансовая ответственность гражданина/резидента? Где можно найти официальную информацию?
-
але потрібно везти на мед комісію, без цього не дають відстрочки і чоловік має знаходитися в Україні, щоб її оформити. я так зрозуміла, з того, що читала
-
Оскільки іноді приходять листи з дозапросом документів, виникає питання - може варто дослати все, що можна зараз, не чекаючи листів? Чи немає такої технічної можливості?
-
Я не знаю чи документи з Канади підійдуть для України Але так - це процес і не легкий і зараз навіть якщо в дитини аутизм ,вони дають документи тільки на 2 роки , далі все по колу , а чи чоловік мусить бути в Україні не знаю ( в процесі ) може вже після щоб надати інформацію в цнап чи ТЦК ..
-
Хтось вже замовляв з консульства України що в Едмонтоні справку про не судимість після 18 травня? Пишуть що з військовим квитком видають.
12 Jan 2024, 17:45
174452/439879
less than a minute ago