PR CUAET
-
Я отримав eCorp через Express Entry за номінацією від New Brunswick. Я весь час перебував у New Brunswick і зараз перебуваю в New Brunswick. Чи потрібно мені в New Brunswick десь з'явитися і позначатися, що я ніби "прибув"? Poral 1 і Portal 2 я вже пройшов і відповідно після їх проходження отримав eCorp.
-
Скажіть будь ласка де можна побачити результати speaking,writing на пробному тестуванні?
-
@OstapBosak Підкажіть будь ласка на дозапит CV та освіти достатньо CV та перекладених диплому +додатку, чи треба прізвище наукового керівника обовʼязково?
-
Подскажите, у кого как долго обрабатывались дипломы?
-
У вівторок наче. Підпишіться на їхній фейсбук, там публікували інфо про відкриття
-
Дякую за відповідь теж так зрозуміла, але вже ж думала що компʼютер їх оцінюватиме(
-
Але розраховуйте на +/- 3 місяці
-
Люди кажуть, що й довше чекали
-
Читала, що 26 і 27 червня по вулиці 935 Main Street. Видання готових паспортів, продовження та виготовлення для пільгових категорій.
-
Доброго дня, на які саме документи потрібно робити апостиль?
-
Понятно, очень долго...
-
А ви збираєтеся "оновлюватися"? 😂
-
2 місяці з моменту подачі до отримання електронної версії евалюації. Оригінали поштою досі не отримала. Тож наразі два місяці й десять днів в очікуванні паперового сертифіката
-
Тому що їх відсутність не була пов'язана з присутністю чоловіків в принципі 😂. Їх просто не було по три місяці, потім виставляли рандомно, без прив'язаності до днів та часу - хто встиг той встиг. Тепер мають наче виставляти кожного другого вівторка.
-
Привіт, xтось робив high school diploma evaluation через IQAS чи іншу організацію? Якщо так, напишіть будь ласка в приватні🙏🏼
-
Ви ж в аплікації і порталах писали, що ви в Канаді 🙂
-
ЛМІА це 190 тис на сьогодні. Більшість там якраз студенти і після студентські робочі перміти
-
Це зміни які були вже після закриття. Але суддя з того як це працює в формах іншої програми я б рекомендував або роздрукувати і відписати руками, або надрукувати віртуальний як картинку так звану pring to PDF і тоді можна буде підписати електронними
-
Усе правильно, я просто думаю про номінацію від самої провінції, чи потрібно показати самій провінції, що я вже в Канаді, там же два різні офіси, один офіс у провінції, який дає номінацію, а потім уже загальний потік з експрес-ентрі.
-
Подивіться в аккаунті GCKey чи очікують біометрію. Якщо так - то відправляли. Або в трекері
12 Jan 2024, 17:45
174531/429005
2 minutes ago