@OstapBosak Підкажіть будь ласка на дозапит CV та освіти достатньо CV та перекладених диплому +додатку, чи треба прізвище наукового керівника обовʼязково?
2 місяці з моменту подачі до отримання електронної версії евалюації. Оригінали поштою досі не отримала. Тож наразі два місяці й десять днів в очікуванні паперового сертифіката
Тому що їх відсутність не була пов'язана з присутністю чоловіків в принципі 😂. Їх просто не було по три місяці, потім виставляли рандомно, без прив'язаності до днів та часу - хто встиг той встиг. Тепер мають наче виставляти кожного другого вівторка.
Це зміни які були вже після закриття.
Але суддя з того як це працює в формах іншої програми я б рекомендував або роздрукувати і відписати руками, або надрукувати віртуальний як картинку так звану pring to PDF і тоді можна буде підписати електронними
Усе правильно, я просто думаю про номінацію від самої провінції, чи потрібно показати самій провінції, що я вже в Канаді, там же два різні офіси, один офіс у провінції, який дає номінацію, а потім уже загальний потік з експрес-ентрі.