PR CUAET
-
Якщо в загальноосвітній школі, і він є вашою залежною дитиною, і у вас є ВП - може
-
9+4 переважно як дворічний диплом
-
Поки не відомо. На їх сторінці немає інформації www.facebook.com/share/pFija812DE71sWEs/?mibextid=LQQJ4d
-
Я Кракеном користуюся. Але в нас немає USDT, ну і малі річні обмеження для не акредитованих інвесторів
-
Я зазвичай подаю в межах тижня, якщо все готово.
-
Альберта би взяла, але квоти не дають більше. Та і ця акція в тому числі для внутрішніх емігрантів
-
Привіт, дякую! Я думала, що всерівно потрібно платити. Якщо я вже оплатила ці 635 за чоловіка, то вони мені їх повернуть чи я повинна сама просити рефанд? Дякую
-
Я получала, ничего не обновляла
-
Якщо по гуманітарній то 1210+175+ біометрія(85 або 170, залежно чи дитині треба). По гуманітарній на жаль чоловіка який в Україні подати не можна, відповідно і платити за нього не потрібно
-
По останніх опитуваннях 7% підходять під цю програму, а це приблизно 21 тис.
-
Підкажіть будь ласка, вже більше місяця ми не отримали коди для входу до кабінету CRA, хоча повернення коштів вже надійшло. Нам ще чекати чи вже дзвонити з'ясовувати у чому справа?
-
Подскажите а какие документы у вас дозапрашивали?
-
Якщо у вас e-cherga забронювати на ту саму позицію з руки - не вийде
-
Дякую
-
Вже який місяць питаю: хто може написати повний перелік документів які потрібні для подання ?
-
За стільки місяців можна було пошукати в чаті або подивитися список на офіційному сайті програми: там є гайд і спеціальний документ пдф для самоперевірки - чи всі документи готові. Ось посилання (я його давала ще в січні 😊): www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/application/application-forms-guides/guide-5291-humanitarian-compassionate-considerations.html
-
Добрий день, full time робота як sales associate підходить для PR в Альберті? Можете будь ласка скинути список робіт які підходять для PR в Альберті?
-
Поки діє ваш старий ворк перміт, можна нічого не оновлювати. А ось після його закінчення у вас закінчується все інше. Тож до закінчення старого перміту оновіть і СІН, і страховку і всі інші документи, які у вас підв'язані до ворк перміту
-
А будете?
-
Вийде. Я так двічі ловила слоти - і доньці, і чоловіку
12 Jan 2024, 17:45
174551/431451
less than a minute ago