PR CUAET
-
Доброго вечора! Отримали номінацію від провінції, хотіли оновити профіль в Express Entry, що от, маємо номінацію. Але тепер не можемо змінити пункт, чи є у нас номінація, не можемо вибрати "yes", поле просто сіре і все, нема ніяких опцій. Можливо хтось знає, чи це так має бути? Дякую
-
Якщо я подаюсь і додаю чоловіка, потім чоловік теж може податись і додати мене ? Так буде 2 анкети і більше шансів, як я розумію чи ні ? Хтось так робив?
-
Хочу розібратись, щодо дипломів по програмі Skilled worker: Треба всі дипломи( школа і універ/колледж) тобто додати лише вищу освіту мало? Треба і школьний атестат , так ? Сертифікований переклад, без WES ?
-
Дякую
-
всі де є записи, відмітки, печатки
-
Привіт. Підскажіть, будь ласка, коли перекладати військовий квиток, то потрібно перекласти всі листки, де є надписи чи головні?
-
Не страшно 😊 Тримайтеся. Імміграція - це насправді дуже важко, особливо якщо раніше не планували. Але важко лише перші 5 років. Потім легше. Ви впораєтеся і все буде добре ☀️
-
Добрый вечер Нужно ли отправлять новый украинский паспорт на федеральном этапе? Заполняли заявку 5 месяцев назад,приложили продленый паспорт,у которого срок истёк в мае 2024
-
Я так і думав. Бо 7 місяців намагаюсь зловить і нічого. Знаю що це важко, але ж не на стільки)
-
Кошмар. Я вже зрадів. Значить просто не щасливий)
-
Вітаю допоможіть знайти імміграційного адвоката який допоможе з гуманітарною програмою
-
Привіт, поділіться будь ласка як виглядає процес лендінгу для депендента який в Україні після того як він отримує імм візу в паспорт? Він отримує ПР картку в першому аеропорту чи подається з території Канади самостійно ? Скільки часу потрібно на оформлення ?