PR CUAET
-
Завтра спробую перевірити з компʼютера якщо ніхто не відповість до того Якщо ж не вийде - через веб форму додати інформацію
-
Подавались 9 квітня, та ж історія - дані відправлено на перевірку, з тих пір жодних змін у статусі Хоча раніше за нормальних умов паспорт виготовлявся 7-10 днів, доставка лише могла бути довготривалою Тепер вирішили їх взагалі не виготовляти 🤦🏼♀️
-
На сайті написано, що немає Fee, але це на провінційному рівні , як я розумію, а потім після номінації треба платити 3500$ ???
-
Ми також в Калгарі, все дуже індивідуально і залежить від школи, в молодшій школі привести і забрати дитину можуть тільки батьки чи уповноважені батьками особи. Дитину саму додому не відпустять. Я в силу роботи часом запізнювалась так дитина сиділа в офісі директора і чекала на мене разом з вчителем. В багатьох школах обмежена кількість мість в групах продовженого дня, при умові що вони там є, запис до них як правило в квітні—травні на наступний учбовий рік, чи чекаєш в листі очікування Бог зна скільки.
-
Підкажіть будь ласка, скільки потрібно зараз набрати балів, щоб були шанси пройти по експер ентрі?
-
Залежить чи підпадаєте ви під таргетові вибірки чи ні Про таргетові почитайте тут : t.me/prcuaet/39954/149179 t.me/prcuaet/39954/149180 По бали +\- тут: t.me/prcuaet/39954/172254
-
Це фото яке буде безпосередньо на картці. Якщо тому Фото що подавали спочатку на момент коли буде Портал2 не більше ніж 12 місяців і відповідатиме вимогам то підійде. Наші підійшли Почитайте тут t.me/prcuaet/20188
-
всем привет! знает ли кто-то если подался на ПР не пришло еще подтверждение что рассматривают, можно ли выезжать из Канады и с поворотом заехать без всяких проблем? или потом это с играет большую роль в рассмотрении моей аппликации и в положительном ответе?????
-
Тобто у мене є шанси?
-
Можливо це калькулятор якийсь не той? Це на офіційному сайті ircc.canada.ca/english/immigrate/skilled/crs-tool.asp
-
Добрый вечер, если в Канаде человек отсутствует более полугода, это на что влияет? Виза CUAET, выезд из страны (Онтарио) в конце 2023 года по семейным обстоятельствам. Далее будет возвращаться в другую провинцию. Вопрос про то, на что влияет отсутствие более 6 месяцев. Спасибо.
-
Зараз ще раз уважніше пройду
-
Ні, у мене його немає